duminică, 2 august 2009

la ce bun romania ? despre un nonsens politico-socio-economico-cultural


sa incep cu concluzia, ca asa poa' le mai dau de lucru si minunatzilor, multzilor si, mai ales, patriotzilor nostri ofitzeri, subofitzeri, cadre civile, cadre de bicicleta, din interioru' nestiutelor servicii romanesti dă informatzii...
deci: propun constituirea unui comitet de initziativa pentru autodizolvarea statului roman !
pentru ca nu mai stiu nimic de sabin gherman, io m'am saturat, și inspaimintat, de romania !
la ce'i bun romania ?
natzieșuata, dai un ban si miine'i gata !
la ce'i bun meseria dă romun ?
ca otto von bizmark asa zicea pă vremea cind lucrurile nu pareau atit dă evidente si proaspata romanie avea un rege de'un neam cu iel.
care rege, impreuna cu urmasii sai, facura ce vedem noi p'acili'sa, pin' orase, si pin' sate, si ce nu ie cotetz comunist.
ce pib avea regatu' romaniei ?
cite basculante ?
cite tractoare ?
cite macarale ?
cite acorduri cu femeiu' a dus la capat regatu' romaniei ?
ca ca miine's doo'j dă ani dă cin' am datara noi jos jugu' bolsevic, cel de graba varsatoriu dă bunastare pă spinarea poporului, cu canale, furnale si alte lucruri manuale, si io unu nu stiu un singur obectiv facut din bani publici inceput, si terminat, in asta perioada.
deci doo'j de ani, aproape o treime din perioada in care au stat regii romaniei pă tron, aia care au luat un teritoriu semi-salbatic, fara notziunea pantofului adinc infipta nici macar in picior, daramite in cap, cit de priapici or fi fost unii din iei - s'au mai si razboit intre timp - si ne'au lasat palate, scoli, spitale, cai ferate, nu metrou, ie drept !
cit zic comunistii c'au facut si c'au dres, si azz majoritatea spitalelor si scolilor romanesti sint construite'n perioada aia.
si multe neatinse nici cu o floare de urmatorii...
d'aia viu si'ntreb ?
cu ce pib ?
cu ce forfetar ?
cit iera cota unica ?
da' teveau' ?
ca scoala iera scoala !
spiru iera SPIRU ! chiar daca se fura si'atunci, ca doar noi sintem romaaani, si - se zice - fi'vom aci 'n veci stapini, cica !

si pentru ca toate acestea nu poarta un nume, ca n'are nume, in afara de prostie, hotzie, ticalosie (tradare ? KGB ? hmmm !) si n'avem singe'n instalatzie sa mai aducem un neamtz sa ne conduca, ca rege, paralege, ce'o fi ! mai bine incercam sa ne autodizolvam, ca poate, pă principiu vaselor comunicante, mai ajung 'napoi si niste nemtzi, pă linga multzi rusi, p'aicisia !
si pentru ca basescu nu trebuie sa mai candideze, sa'i intre bine'n cap asta ! ca daca o sa cistige'l mininca gaia, o sa'i cada toata sandramaua'n cap, iel o sa fie mai odios decit ciaska, hicler, muzolini, stalin, cum ii preconiza bursucu' severin veninos hidro-acefal inca din primavara 2005 !
zau !
serios !
pă bune !

altfel, ne mininca nemtzii dă mai gios ! să mininca si gura lor...


by courtesy contramanipulare

Un comentariu:

Neinfectat De Comunism spunea...

romania e buna pt romani...

la mine pe blog: despre realegerea lui ahmadinejad...

Trimiteți un comentariu