luni, 31 august 2009

femeile lu' basescu



inamicii, dar si unii "prieteni", i'au creat lu' basescu renumele de mare crai.
daca as fi dracu as folusi denominatzia neaos romaneasca; aia ce face trimitere la organu' reproducator femeiesc.
nu sint !
legenda apocrifa marcheaza niste personagii feminine a caror ascensiune in viatza publica romaneasca este legata cu odgoane masive de corabiutza piratului natzionale. aparute din neant, din mijlocu' poporului truditor, distinsele doamne/domnisoare s'au remarcat prin patima prin care s'au raportat la masculul alfa al politicii dimbovitzence si atunci cind i'au fost alaturea, si cind s'au desprins, sau au fost indepartate, din intensul cimp gravitatzional pe care acesta'l emana .
focoase in dragoste ca si'n ura !
nu te'ai mira foarte tare daca vreuna din madamele refuzate ar scoate, la un moment dat, sticlutza cu vitrion englezesc cu care sa 'ncerce a'l mutila definitiv pe adonisul fara suvitza.
te si intrebi de unde atita capacitate de seductzie la un tip putzin mai frumos ca uciga'l toaca ? intrebare inutila, de altfel, pentru ca femeile's mai atrase de tipii cu personalitatzi puternice, capabili sa le faca sa se simtza miiici si lipsite de aparare.

ma rog, gura lumii'i sloboda, si nu ne ramine decit sa ne imaginam cum s'ar petrece, tehnic vorbind, o scena de amor fizic intre basescu si una dintre actualele, sau fostele, admiratoare.
cum face ?
le cheama, le chema, "la birou", indiferent ca acesta e cel de la cotroceni, de la primaria capitalei, la ministerul transporturilor, sau la modrogan ?
merge, mergea, la respectivele acasa ?
inchiriaza, inchiria, un hogeac ?
apeleaza, apela, la "prieteni" ?
le'o trage, le'o tragea, pe un' l'apuca ?
sare, sarea, gardu' de la cotroceni noaptea, ca sa se dedea la nedemnele apucaturi, cum l'am auzit odata pe un fost generalutz de pe la spp, devenit press papier de'al lu' vadimachi ?

si poate sa'si imagineze cineva ca orice miscare a armasarului nu este urmarita, inca de pe vremea cind incepuse sa'si faca suficientzi dusmani, sa tot fie cin'spe ani d'atunci, de citeva servicii oficiale si alte citeva neoficiale ?

cum se explica atunci ca n'au aparut, inca, inregistrari ale idilelor inamicului public no 1 ?
cu cit s'ar putea vinde asa ceva pe "piatza libera" ?

nea patriciule !

felicseee !

vintuleeee !

ce drac' pazitzi, bre ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu