marți, 4 august 2009

manele cu cornel, fost de la craiova, via mititelu...

intzeleg ca cornelus cel repede calcator pe cadavre, pe unele incercind sa si le procure cu propriul x5, se mindreste cu faptu' ca si'a sporit cu 100% tiraju' de la fosta foaie quality press zisa cotidianu'... prin mijloace specifice otv !
manele !
adeca scandal cu orice pretz, haine rupte, oameni aruncatzi in strada, femei violate, moral, ma rog, tot tacimu' !
mijloace pe care le vitupera, slobozind pe ecrane abundente precipitatzii din propriile'i secretzii salivare, la personagiu' care pare ca'i provoaca cele mai groaznice chinuri launtrice, cel de'i transforma fizionomia intr'un mod de'o hidosenie mai rar intilnita chiar si pe meleagurile noastre greu incercate...
basescu !
nimic nou in toate astea, era de asteptat acest pas, dupa cum marturisea chiar cornelus, de citeva luni era in planurile lui vintu !
cel ce se chirceste, schimonoseste, scalimbaieste, numa' la ideea ca diktatoru kior i'ar purea popula inca cinci ani din viatza, se comporta mai rau ca ultimu' caprar ajuns la comanda republicii bananiere tocmai parasita de ultima primata dotata cu pix dupa ureche

probabil ca planurile le'au fost incurcate de neprevazutul accident savirsit de bolidul cu chip de om, mititel(u) si ala; figura devenise suficient de compromisa ca sa incerce atunci imediat schimbarea.
au procedat cum ar fi procedat si orice politician detestabil: nistorescu "si'a aranjat" dosaru' astfel incit sa stea la pastrare pina uita lumea, le'a cumparat, dupa cum el insusi recunoaste, tacerea tinerilor, cu bani si alte bunuri (dvd playere), la fel cum a facut, mai mult ca probabil, si orban cu fata lovita pe ninsoare, a mai stat ascuns o vreme, nemaiaparind nici macar la emisiunea duminicala, aia cu hurezeanu si boda, dupa care a luat'o de la capat insotzit si de un plus de spirit de revansa asupra celor care l'au tavalit cu ocazia accidentului, si nu numai !
miscarea pare precipitata doar de apropierea alegerilor prezidentziale, ce parca reprezinta o miza de viatza si de moarte pentru monstruletzul in care s'a transformat nistorescu...

cineva pe un blog, nu mai stiu cine, vorbea de un editorial al lui, din perioada evenimentul zilei, in care acesta povestea despre un personaj cu dizbalitatzi la sistemu' locomotor care'l vizitase, intr'o zi, la redactzie. vizita, se pare, era relatata cu mijloacele pamfletului sficuitor pe care ipochimenu' le poseda fara'ndoiala, cu asupra de masura, vezi moartea putzii...
atunci mai era ceva din fostul gazetar pe care'l urmaream cu sufletu' la gura in noptzile alea cind aparuse soti (nu stiu de ce da' parca era de pe la constantza... vreo legatura cu soti constantza de azi ?), care emitea doar intervalu' orar in care nu era program (pe tvr2, parca !) in prima incercare de a rupe monopolul tvr'ului iliescist.
nu stiu daca atunci, cu ocazia vizitei lu' vintu la redactzie, s'a'nfiripat idila intre cei doi...
nu stiu ce i'a apropiat mai puternic:
banu' gros?
relatziile pe care cei doi le'au avut cu securitatea ?
ura 'mpotriva lu' basescu ?
pai daca basescu e omu' serviciilor, cum dracu se face ca tocmai prapaditzii astia care'si ascund, tot mai greu, legatura deplin acoperita'l urasc cel mai tare ?

3 comentarii:

Riddick spunea...

Din toate cate putin, dar caracterul, este cauza cea mai importanta. Si-apoi, vin batrantezile, si prinde bine un post de direttore di gazetta.

niku_elektriku spunea...

bre, io chiar cred ca base n'ar mai trebui sa candideze inc'o data: as prefera s'o puna pe monica sa candideze, lucru atit de absurd incit n'o sa se'ntimple niciodata !

nerealizarile de doo'j de ani sint atit de groase incit presimt ca daca iese o sa fie mincat, la propriu !

chiar nu cred ca merita sa devina tzapu' ispasitor al intregii turme politice...

astia il imping intr'acolo !

son of alerik spunea...

Banu gros este argumentul suprem. Restul de motive sunt mult prea complexe pentru oameni atat de mici.

Trimiteți un comentariu