luni, 26 octombrie 2009

tolba cu trofee a cetepeului

daca nu te lasi calcat pe cap de ctp esti un nenorocit.
daca nu iei in cur bombeu' bashchetului cetepiot esti demn de dispretz.
daca multzumesti frumos dupa ce cetepeu' te flegmeaza gros in freza inseamna ca ai viitor politic.
Pe Geoană nu l-a făcut premier doar Traian Băsescu, ci şi Dinu Patriciu. Dl. mogul l-a mai făcut şi "liberal acoperit" şi amic politic al lui G.W. Bush şi Bill Clinton pe liderul PSD. Dl. Crin Antonescu s-a delimitat decent şi ferm de aceste afirmaţii ale "membrului" Patriciu, precizând şi că nu e dispus la niciun troc în turul doi pentru funcţia de premier, singura opţiune rămâne Klaus Iohannis. Dl. Antonescu are până acum comportamentul cel mai civilizat în această campanie, ceea ce în ţara noastră nu e o premisă pentru a ajunge nici măcar în turul doi. Şi candidatul liberal rămâne un vorbitor de televizor, nu am în minte nici o imagine cu el pupând feţe şi strângând mâini în mijlocul mulţimii.

4 comentarii:

Anonymous spunea...

Antonescu nu pupa fete si strange maini pentru ca e incapabil sa adune public care sa doreasca acest lucru. In schimb, tine discursuri la universitatea din Timisoara unde este anuntat drept profesor (sic!). Vezi M. Mihaies in EvZ de luni 26.10.
De acord cu CTP: indiscutabil, Antonescu e un vorbitor de televizor - ca si CTP. Adica un vorbete, un clantzau, un gargaragiu, un clampanitor, o moara neferecata, un latrau, un mestecator de sferturi de adevar impreuna cu tone de pleava. Tocmai asta il face nevotabil, nu decent; respingator, nu convingator.
Nici nu mai pun la socoteala inflexiunile vocii de "gospodina disperata", care-l fac si mai antipatic.

Anonymous spunea...

Daca un comportament non-combat il numesti civilizat sunt de acord cu ce spui, dar daca crezi ca asa se conving si pupatorii de moaste, si profesorii, si grataristii, si cei cu ceva educatie cazi in eroare, si ca sa ajunga presedinte are nevoie de multi din aia. Tot ce pot vedea este un model de "loser".

Anonymous spunea...

Nu v-ati dat seama pina acum ca ctp-ul e defect? El vede ca filmul developat, exclusiv negativ! Si cind incearca sa comenteze tenis, desi stie ce aia un slice, de pilda, comentariul in sine este catastrofic: nicio minge nu e data bine de unul, ci gresita de alalalt, nimeni nu face bine ceva, ci punctul este facut din cauza ca s-a gresit, nu s-a facut cum zice el! Indiferent de cine este vorba, nu adversarul e bun, ci alalaltul e prost. Un tip profund nefericit, care are mica satisfactie cind macar ii intristeaza si pe altii. De evitat!

niku_elektriku spunea...

el si dacia lui nefericita !
cum de l'o mai rabda ?

Trimiteți un comentariu