joi, 14 iunie 2012

puterea g(l)andului
de autodeclarat
'ntelectual onanist,
crucişător decalotat al presii

să salutăm cu totzii sinceritatea cu care crucișătoru' cruciș al presii noastre, fostă dă ziare, a recunoscut, în sfîrsit, motivu' car' l'o dus la suferintza asta continuă și chinuitoare ce l'a desfigurat și șchimonosit în așa hal   încît părintzii dă copii mici sînt îndemnatzi, pe toate căile rezonabile, să'i îndepărteze din fatza televizoarelor atunci cînd acesta are una din multiplele'i aparitzii horrror.

măcinarea lăuntrică datează încă de pe vremea cînd susnumitu' crucisător "modera" (cu misie) ultima dezbatre dintre catindatzii bombonel și matrozu' chior - și cu shuvitza - din 2004, de la tevere, cind matrozu', în mare vervă, avînd la el verbu' de golanash de cheiu' gîrlii, l'a umilit într'o măsură atît de mare încît nu si'a revenit nici pîna'n ziua de azi.
Îmi amintesc şi acum buimăceala dureroasă care m-a cuprins când am aflat cu ce se ocupa T. Băsescu în noaptea de decembrie 2004, după ultima înfruntare televizată Băsescu-Năstase. Subsemnatul făceam potecă prin casă, la un moment dat am ieşit să mă plimb pe străzile pustii pentru că simţeam că-mi plezneşte capul: pe cine să aleg între cele două feţe ale aceluiaşi demon? De ce e în stare Năstase, ştiam; cine e de fapt Băsescu, simţeam. Frământări de intelectual onanist, căci în vremea asta Băsescu stătea cu o blondă la şpriţ în Golden Bliţ.
A fost prima fotografie publică a Elenei Udrea. S-a tot vorbit apoi despre relaţia sexuală dintre preşedinte şi rapid numita sa consilieră-şefă. Udrea însăşi a răspuns ambiguu-provocator, întrebată fiind direct de presă dacă e amanta lui Băsescu.
nu știu despre ce răspunsuri ambigui si provocatoare ale duduchii vorbește cetepica (eu știu de unu', la fel de ambiguu, d'al diktatorelui), însa îmi amintesc precis tachinările,  la fel de ambigui-provocatoare, dintre un cap și'o pajura, în studiourile "realitatea nush teve", cînd aceștia se făceau, cam fără perdea, agentzi ai "unor puteri străine", unu', capu' cu păr, ca fi'nd al "cia", celălalt, pajura chiluga, bine'ntzeles că al "kaghebe".

habar n'am de ce natură's atașamentele și subordonările atît de evidente dintre diktatore și duduka lui, da' parc'as fi mult mai linistit dac'as ști c'ar fi exclusiv bazate pă considerente copulativ-penis-captive.

mi'e tare teama, însă, să nu fie tot pe linie de "servicii", și  nu servicii secsuale, cum afirmă cu atîta sigurantză de sine "agentu" cetepist, avînd în vedere că, de multe ori, nu știi cine'i "superioru" și cine'i "subordonatu" dintre cei doi presupuși amantzi, iar noi să nu asistam, neputincioși, decît la lupta între diverse grupări ale unor inși care nici ei nu mai știu cîti sînt!

și dacă d'agentzii șchimbării base&duduka putem scăpa, p'in vot, înlocuindu'i, eventual, cu altzi agentzi, ai unor alte "puteri" (sau ale acelorași, "rotatzi"), că halu' în care arată patri-adorată "cere" așa ceva (iar "oficinilii" proaste ar fi dacă n'ar profita), de "acoperitu", de ridicol, cetepescu, ce'l ce se 'ntrece'n abjectzii cu nistoresqiu "moartea putzii", nu ne scapă nime', decît, poate, dumnezeu' ateilor și auctorilor sci-fi, care să'și ducă opera distructivă la bun sfîrșit.

*************

în restu' articolului citat mai sus aproape ca nici nu mai contează că ipochimenus onanistus are dreptate, și că duduca și matrozu' ei au compromis și vor sa distrugă definitiv corabiutza pedelistă, luindu'i'o 'nainte mareshalului uselist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu