luni, 11 iunie 2012

si la toamna ploaia 
tot de la cluuuuj vine?

m'a lamurit, in zvirjit, don' teodorescu, sociologu' pesedist (era d'acor' cu el si fostu' consiglier taricenist dorel shandor, fost  lector fane babanu'), care'i traba cu taraba la mareatza victorie a lu' boc de la cluuuuj:

l'a facut pesedeaua premar, ca sa nu ramiie repetent si anu' ista (la figurat, va rog frumos!), ca un fel d'arvuna de buna-credintza pentru la toamna, dupa alegeri, cind s'ar prea putea s'avem iarasi o frumushatza de buchetzel cu 4 (patru) trandafiri la gubernare, ca sa'si mai puie pofta'n cui dom' mareshal antenescu, ca tot era contracatindat un pirlit de liberal (porno? ce 'nseamna?) acolo.

ipoteza absolut plauzibila (sper sa fie si m. badea d'aceeasi parere), daca'i bagam in ecuatzie p'actualii posesori ai portofogliilor d'interne si serei, totzi - culmea! - tot de la cluuuuj, cu puternice simpatii (daca mai e posibil asa ceva!) basesciene.

turcesqiu era, in ast timp, sufocat d'indignare jucata, mai ales dupa ce l'a avut la telephon pe boculetz el insusi (care - saraaaacu! - tot n'are curagi s'o 'njure pe duduca!) si dupa ce totzi aia din studio (mai era si gushe) faceau mishto de el ca tot o tzine langa cu mru.

cum, dom'le, sa nu fie boc in stare sa cistige intr'o lupta dreapta, pe veatza si pa moarte(a pasiunii)?

probabil c'o tzine pe dreapta, piticu', nu seamana cu fra'su, pesedistu'!

date fi'nd zise toate astea, 'nseamna ca victoria aia o sa le iasa pa nas pedeleilor, ca nime' nu misca'n front cu perspectiva unei trageri la gubernare in calitate de partid tolerat, balama, car'vasilica (blaga?)

*****************************************

sau e vorba, pur si simplu, d'un "cadoo otravit" facut pedeleilor, stiind sigur ca un pedele care nu va avea samintza'n coae sa'si dee jos un prezidente, in continuare teleghidat (asa s'explica si timiditatea d'a n'o ataca pa duduca),  proaspat "cistigator", o sa ramiie aceeasi organizatzie frivol de habauca?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu