joi, 6 iunie 2013

dovada definitivă si indubitabilă că exceptzionalul intelectual public, cristian tudor popescu, crucisatorul presii romunesti, este si el o oae; ce'i drept, este doar o oae cheală!



ciobanu', de undeva, d'acolo, de sus, de unde s'o afla el acuma,
aruncînd multzămit o privire menită să'i îngrașe oile



(...) ...obiectivitatea jurnalistică - ce-o mai fi şi aia?! - mă obligă să pun două întrebări.


Unu. Ar fi normal ca echipa Steaua, campioana României de acum, să fie exclusă din Europa şi să ajungă în liga a II-a pentru nişte fapte comise nu de vreun jucător, care nu au ajutat echipa Steaua, practic, în nici un fel şi care s-au petrecut cu ani în urmă?

Doi.
Este normal, este drept, este în spiritul legii ca Huidu Şerban, care a omorât trei oameni din culpă, să fie condamnat cu suspendare şi să se afle în libertate, în vreme ce George Becali, autor de potlogării cu terenuri şi valize cu bani, dar care n-a omorât pe nimeni, să primească puşcărie cu executare?


aveam eu o bănuială ca și cetepescu e 
o oaie, ce'i drept, cam slabă!

4 comentarii:

Dezideriu Dudas spunea...

Ma puneti pe „re-evaluari”...”Ne-au” molipsit pe toti...Nu credeam ca in viata asta, o sa mai fiu vreodata de acord cu CTP in probleme esentiale...Ma aruncasem sa va raspund la cele 2 intrebari, cand observ ca de fapt ele sunt formulate de...CTP...Are sa va dea o bere !

Raspunsuri :
1. Nu
2. Nu

Poate e cazul sa revaluam si “normalitatea”…O situatie pe care o intuiesc doar ca o prelungire la nivel de “colonii” a necesarei re-evaluari a “corectitudinii politice”, de acolo, “ de la mama-ei ”….Nu in sensul ca “obiectul evaluat” ramane pe loc iar noi ne schimbam opinia ci, in sensul in care “obiectul evaluat” se modifica in sensul opiniilor noastre.

Nu trebuie exclus faptul ca si opiniile noastre pot fi gresite. Intr-o societatea deschisa lucrurile se regleaza de la sine. Inca mai cred ca CTP se crede un fel de sultan al unei societati inchise, “cu voie” de a lasa impresia unei societati deschise…Sper sa gresesc. Stiu de la Victor Ciutacu ( eram atunci presedinte de sindicat la Neptun Olimp ) ca CTP este prieten cu SOV. Nu ca SOV ar fi cumva de asociat definitiv RAULUI in Romania…., doar ca puterea lui in “mediile structurate”este atat de mare, incat cred ca CTP poate fi manipulat la nesfarsit….De unde, “societatea inchisa” si…. pozitia de “sultan, cu voie …“…

PS 1 : Si mai tare este ca, dupa ce mi-a trecut “furia sindicalista”, incercand sa arhivez, “patronal” ( am fost si vicepresedinte al Asociatiei Regionale Patronale Constanta ) si metodic informatia, respectiv acest mesaj de pe blogul dvs., intuiesc ca de fapt in “cheștie”, pareti a fi pe partea cealalta…TOT NU MA LAS insa... QUI PRODEST dezbinarea societatii romanesti ?

PS 2 : In ultimul timp am intrat mai rar pe blogul dvs. Nu mai stiu cum mai scrie si daca mai scrie pe aici “emigrantul”…Pentru el semnez ,
ĂLA CU CAPU’…
( stie el la ce categorie socio-profesionala ma refer…. / Ofer acum un singur indiciu : respectivii chiar ar trebui sa stea bine “cu capu”…., mai ales in “colonii”…)

niku_elektriku spunea...

domnu' dudas,

emigrantu' a ramas singuru' care ma mai deranjaza.

pretinii mei, "basistii", s'or impartzit și ei sumedenie de gașculitze care, multe dintre ele, nu apreciaza lez-basescianitatea pe care o practic nu numai in ultima vreme

nu stiu cum sa scap de el, de emigrant; nu am descoperit la blogspot posibilitatea, care parca exista la wordpress, sa'i bagi p'unii definitiv la spam.

de pilda, domnu' goe, care si el s'a cam "retras de cind cu "retragerea" d-lui tudoran, intra avtomat la spam, fara ca eu sa fi facut fo setare in scopu' asta, asta pe vremea cind mai intra si el p'aicea.

in privintza lu' cetepulea, ramine cum am stabilit in îngroșelile mele înroșite.

e o oae care merita s'o patzeasca mult mai rau decit a patzit'o din partea ciobanului!

niku_elektriku spunea...

tot d-voastra:

sintetzi stelist?

Dezideriu Dudas spunea...

Va raspund pe email. Va ramasesem dator....

Trimiteți un comentariu