marți, 11 iunie 2013

un referendum pentru o proaspăt divortzată

pentru ca la precedenta iesire in plubic, cea cu feisbucarii, d-l presedinte ne'a asigurat ca prin umaru' pus la aparitzia miscarii plopulare nu urmareste sa'i faca partid lu' fie'sa, m'am linistit odata cu' anuntzu' divortzului oxigenat al anului, ceea ce 'nseamna ca duduca e libera si disponibila.

ideile putzine si fixe ale diktatorului, chiar daca unele din astea se nimereste sa nu fie atit de rele in sine, nu ma pot opri sa gindesc cu voce tare si clampanind la tastatura ca si'a scos de la naftalina pe cei trei sute de la termopane, in lipsa de altceva mai bun, ca sa s'apuce sa haladuiasca p'in tzara facindu'le campagnie bliiin axintzilor si albazapadoilor duduchii.

cu duduka e usor, la coafor, zice


vad ca desfiintzeaza procestele cacareice de revizuire a  coanii constitutzicii si cele dr-agneice de vin de regiune superior, de parca nu domnia sa, prezidentele, o rascolit rahatu' cu ele, d'atita amar de vreme.

daca n'o fo pentru cine s'o pregatit, iata ca'i pentru cin' s'o nimerit, cu oistea'n gard!

ce hitru e, coabitacul!

in plus, s'o arătat disponibil sa fie primu' care sa beneficieze de pe urma pragului de 30 la suta, ceea ce miroase de la o posta, posta romuna, a premeditare și șarlatanie, cautzionind o măgărie care începe sa le convina tutulor politrucilor cu flota de avtobuze in dotare.

i s'a trezit, cu pragu' asta mic, sa faca si alte referendumuri, auzi, daca romunii vor monarchie, sau daca vor tot malachie


nu mai are interese politice, pe ce am mai interest!


ma plictiseste teribil.

ce e mult, e prea mult!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu