joi, 13 iunie 2013

întrebare
cu
ştekăr


pentru c'observ siderat și sudoripat cum e redescoperită genialitatea d-lui prezidente, pot să 'ntreb și io, ca consumator, cum o să functzionăm noi, posibilii și pasabilii andrisantzi ai initziativii, lansată c'o intentzie nerecunoscută ca atare de avtor, dar recunoscută de bliiiin axintzii albazapadoși (Ieșirea lui Băsescu cu referendumul e palma obstetricianului pe curul Mișcării. Acum trebuie să ia prima gură de aer și să orăcăie. N-o să vorbească articulat și să meargă în picioare din prima, dar trage pentru prima oară aer în piept și își drege vocea. Și nu-i puțin lucru. Iar de aici și pînă să zică tata nu mai e mult.), pe post de ştekăr, 'te'n cur de jmekăr, care ba'şi bagă botu' și votu', ba'şi bagă picerele'n ea de urna cea de pe urmă, la linicătziile și după cum li se scoală consiglierilor  nerași prezidentziali [”Maria, ea e mătușa ta, Mișcarea Populară, v-ați născut în același timp. La anul o dăm la europarlamentare și prezidențiale.” (Și i-l arată pe Lăzăroiu în costumaș bleu, neras, trăgînd alternativ din suzetă și țigară.) Nu știu dacă pe aia mică a Ebei o s-o cheme Maria, dar e un nume frumos, biblic, și e din familie.]?

ce mama nievoii, ori sîntem coabitantzi, or nu mai sîntem, ori boicotam boicotarea constitutzii, moartea putzii, șoseaua virtutzii, banca de la geam?


și pentru că domnu' prezidente pentru alte coordonate historice a mai lansat o temă cu care să se joace preputzoii, sau vicevercea, cu care să'l mai fac'odată de cacao pe mru, asociat cu caricatura partidului car'o mîncat bătae în 13-15 iunie '990, întreb, oare penibila dudă monarchică care încearcă să'i fie agatzată rămuricii de dreapta, ce'i drept că cam flască, mru-ice, este cu mult mai detestabilă decît constructzia dinastică la care dă'i și sapă diverșii blogariști și cîștigi?

cît cîștigi?

Are PNȚcd puterea mediatică să întrețină farsa? Greu de crezut pentru o organizație în care cel mai de preț obiect e ștampila. Are PNȚcd forța financiară să transfere o Hossu Longin, un Marius Oprea, un Stejărel Olaru, un Emil Hurezeanu, un Radu Tudor, un Daniel Barbu, o Dana Grecu, un Stelian Tănase, un Mircea Badea, un Mircea Dinescu, un Bogdan Teodorescu, o Andreea Crețulescu? Și, cel mai important, are PNȚcd bani să-și cumpere casă regală? (uă antena trei! nota mea)



are PNȚcd bani să'l cumpere măcar pe bliiiiiiin axinte?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu