vineri, 13 septembrie 2013

despre mișcarea "ochii lu' dobrin"
și despre un sandviș cu idiot util

o evolutzie foarte interesantă a ideologului operat la coloană al dreptzii:


8 august:
"Pe 23 august facem un an de cînd am adoptat actuala temă de wordpress, Sahifa. Nu vă speriați, n-o schimbăm. Nici sistemul de comentarii LiveFyre nu-l schimbăm (îl folosim din 19 martie 2012, adică de un an și jumătate). Vom umbla însă la conținut. Vom avea două segmente: doctrină și analiză politică. Doctrina o vom trata, previzibil, de pe poziții de dreapta, pe proiecte și teme, iar analiza politică va fi cît mai obiectivă cu putință și se va axa pe cele trei partide importante de pe scena noastră politică, PSD, PNL și PMP. Vom analiza mesajele și mișcările celor trei partide în săptămîna anterioară și vom încerca să anticipăm mesajele și mișcările politice din săptămîna în curs. Astfel, pentru fiecare dintre cele trei partide vom avea o analiză a săptămînii anterioare și un punctaj al săptămînii ce vine."
9 august:
"Segmentul de analiză politică săptămînală a celor trei partide importante de pe scena politică românească, Partidul Social Democrat, Partidul Național Liberal și Partidul Mișcarea Populară, va demara peste două-trei săptămîni, cel mai probabil, cînd vom avea resursele necesare (umane, de timp, financiare)  unei asemenea întreprinderi, avînd în vedere că, dincolo de analiza propriu zisă, e nevoie de documentare, monitorizare și selectare zilnic, de dimineața pînă seara, a tuturor știrilor, acțiunilor și a tot ce înseamnă comunicare din partea celor trei partide."
23 august:
"Astăzi se împlinește un an de cînd am trecut la noua temă (layout) de wordpress, Sahifa. N-o schimbăm, că  e ok și ne-am obișnuit cu ea. În aceeași ordine de idei, de săptămîna viitoare Blogary intră într-o perioadă de teste (beta), cu proiecte doctrinare pe teme (capitalism, educație, sănătate, națiune, comunitate, religie etc) și analiză politică săptămînală pe partide (PSD, PNL, PMP) la finalul căreia vom decide dacă mergem mai departe sau închidem blogul"


așa tînără și deja decedată (ma refer la mișcarea populara și la partidu' mișcării la fel de populare, pe care am sa le denumesc, din acest motiv, mișcarea - și partidu' - "ochii lu' dobrin")????


11 septembrie:

"Ponta 30-40% Antonescu 20-25%
Predoiu/MRU/cine o fi 15-20%
 Țăcănilă (DD cel mai probabil) 5-7%
Ungurel 3-5% 
Nicușor Dan a treia cale 3-5% 
Finala se va juca între Ponta și Antonescu. Predoiu/MRU, Țăcănilă și Nicușor vor merge cu Antonescu. Antonescu are șansa să aducă de partea sa naționaliștii, extremiștii, ecologiștii, stîngiști, protocroniști, antipesediștii, monarhiștii, țărăniștii, dacopații, intelectuali orfani șamd.
PSD nu are de ales. Trebuie să meargă cu candidat propriu. Însă trebuie să nu se izoleze de restul scenei politice. PSD are o singură șansă: să joace cu Băsescu.
 
Dacă stau bine să mă gîndesc, cred că totuși va fi Predoiu, nu MRU. 
PS. Eu nu votez în primul tur și votez Ponta în turul II."
concluzie și ocluzie:

nu știu dacă băsescu si băsescienii o să voteze ponta pînă la urmă, însa e absolut evident că după ce băsescu a îngropat mișcarea lui populara și partidu' mișcării lui populare într'un discurs d'acu's cîteva zile în care zicea că unirea fortzelor "dă dreapta" se va produce negreșit după alegerile evroparlamentare, iată ca bliiiiiiin axintoiu i'a îngropat și el, ca să nu mai zică lumea că axintoiu nu'și be cafaua de dimineatză pe terasa de la cotroceni, sau vicevercea...


haidi, breee, fumatzi la altă massă!

după cum, iată c'am avut iară dreptate în ce'l privește pe banciu, care s'a lovit cu cărămida 'n piept aseară (am văzut cîteva fragmentzele azi dimineatza, în reluare) cît e el de integru, fatză de totzi ceilaltzi reprezentantzi ai presii cumpărate, între doua felii cu reclame de emisiuni "sponsorizate" de roșia montana gold corporeișîn.

un sandviș fără cianuri, bine'ntzeles!


moment istoric cînd, pentru primaș dată, îi găsim, d'aceeasi parte a baricăzii, pe ilici cu axintoiu, pe bombo cu banciu, pe băsescu cu ponta (deși ăștia s'au coabitat extrem de bine și pe alte subiecte), pe mircea badea cu labe unu teve, etcetece...



13 septembrie:

"Începînd cu 1 octombrie această rubrică va fi accesibilă doar membrilor Comunității Blogary (membrii Asociației Blogary, sponsori, donatori, autori, comentatori vechi)"

fratziloooor, cît mai avetzi ocazia, marcatzi banu dacă vretzi
să vă mai înfruptatzi din putzu și putza gîndirii alba axintoiesti!

ps:

dovada (dovada - dovada!) că banciu'i cam camelon de felu' lui e că el ia, contra renumeratzie corespunzătoare de la buget, forma și culoarea mediului unde activează, la sport total fm, unde prestează în fiecare zi de la 3 la 5 după-amiază, n'are nici o treabă cu protestatarii anti-rmgc

de astăzi nu mai e cameleon!

o trage tare și pe sptfm pentru cianuroși

banciule, p'asta o știai?

Mihai Gâdea, p-asta o știai? Poza cu Woody Harrelson și “Save Roșia Montană” e făcută cu aparatul lui Patapievici!

woody harelsonimagine cu Woody Harrelson ținând în mâini un carton cu “Save Roșia Montană” circulă pe net de câteva zile. Este indicat drept autor al instantaneului un anume Alex Huban, însă adevărul e altul: fotografia a fost executată de George Soros, cu aparatul lui Horia-Roman Patapievici!
Harrelson, Soros și Patapievici s-au întâlnit recent pe domeniul deținut de Greenpeace în Roșia Montană și au pus la cale diverse acțiuni pentru a submina economia națională a României, în special pentru distrugerea a ceea ce a mai rămas din industria minieră.
Facem pe această cale un apel către televiziunile puternice și libere, mai exact către Antena 3, singurul post din lume afiliat CNN, pentru a dezvălui toate amănuntele din jurul acestui complot. Cu ajutorul lui Victor Parșivel Ponta, domnule Gâdea, puteți accesa Biroul de Carte Funciară, unde s-ar putea să aveți o mare surpriză. VEȚI RĂMÂNE PROST când veți descoperi că Woody Harrelson deține, și el, pământ în Roșia Montană!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu