duminică, 8 septembrie 2013

evezeaoa zilii pîrîtă sau pîrîită la FIFA??!

iată că tolerantu' (ajuns la fel de tolerant precum o cassă de tolerantză) cotidian evezeaua zilii, își asumă, probabil că fără să'l fi rugat cineva, în numili tolerantului popul romun, o lăcrămatzie venită ca o consecintza firească a atitudinii ospitaliere cu care nu contenim să ne lăudăm cu fiecare ocazie:

UDMR Covasna ne-a pârât la FIFA!

Semnatarii scrisorii cer ca forul fotbalistic mondial să ia măsuri în urma unor „atitudini anti-maghiare” la meciul România - Ungaria 3-0, disputat vineri seară, la București, în Grupa D de calificare la Cupa Mondială din 2014.
Serviciul de asistenţă juridică pentru minorităţi „Mikó Imre” din cadrul UDMR Covasna a trimis o scrisoare președintelui FIFA, în care acuză că la meciul România - Ungaria au existat „atitudini anti-maghiare”, anunță Mediafax.
„Din păcate, nu este vorba de cazuri izolate. În ultima perioadă, a devenit o obișnuință ca la meciurile de fotbal să se scandeze ca maghiarii să părăsească țara.Este inacceptabil pentru noi ca, în timp ce urmărim meciul la televizor, să vedem că unii vor să ne alunge din țară. Dacă se întâmplă astfel de lucruri, de fiecare dată trebuie să avem o reacție fermă. Nu putem tolera ca meciurile de fotbal sau oricare alt eveniment sportiv să fie spațiul învrăjbirii, intoleranței și urii.
Iar pentru asta este nevoie de măsuri concrete, de schimbarea mentalității și al comportamentului”, se arată în scrisoarea semnată de Tamas Sandor, președintele UDMR Covasna și, în același timp, președintele Consiliului Județean, de Antal Arpad, președintele UDMR Sfântu Gheorghe și, totodată, primarul orașului, și de deputatul Marko Attila.

EVZ.ro 


stiu, bozgor-hungur-bungurii ăștia fasciști și iredentiști merită expulzatzi, totzi, dincolo dă frutarii, dacă nu vor sa plece singuri precum hitleriștii ăia de nemtzi si jidanii ăia de evrei, să ne lese pre noi în durerea noastră în cur, cu tziganii nostri cu tot...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu