joi, 31 octombrie 2013

operatzie reușită: 
victima decedată ('n cotetz)


în sfîrșit, petreanu, individu' dă care făcea mișto banciu săptămânile trecute, m'a făcut și pe mine să 'ntzeleg de unde'm vine dezinteresu' pentru inconsistentu' inconștient din fruntea gubernului de uni(ca)catzi al tzărișoarii:
(...)
Zi de zi, premierul scoate pe gură noi şi noi gugumănii, minciuni flagrante, panglici colorate, glume nesărate şi fraze lipsite de logică. Dl. Ponta aruncă înspre noi stoluri de păsărici nătânge, dar nu scăpate, ci eliberate cu bună ştiinţă, cu scopul de a ne zăpăci şi de a ne-ncurca în timp ce-ncercăm să le prindem pe toate. E o zburătăceală aiuritoare de tâmpenii. E tehnica picăturii chinezeşti, dar vărsată cu găleata, până la abrutizarea ţintei. Nu mai poţi reacţiona pentru că n-ai rezerve pentru atât de multe reacţii. 
Am, în consecinţă, o senzaţie de epuizare urmărind personajul.(...)

c'o fi sau că n'o fi o strategie premeditată de'a consiglierilior turumbaroși ai imberbului p.m., n'am dă un' să știu, cert e că nu s'au prins de ea nici o sumedenie de giurnaliști și blogări de mare supces, care transpiră în a'i dedica personagiului, de la o vreme încoace, întreaga lor activitate, nedîndu'și ei seama că practica aceeași tecnică precum cea a antenii trei, care a reușit să plictisească prin axarea exclusivă pă băsescu, care băsescu bineîntzeles c'avea și el o sumedenie de bube mai mult sau mai putzin dulci pă chelie, da' care nu mai puteau fi receptate ca atare, lucru pe care se bazează, 'n continoare, domnu' diktatoru', pentru c'oricine încearcă să'l mai critice constructiv, primește imediat eticheta d'antenist.

așa că mediile așa zis adversare ale politrucilor noștri, lucrează, de fapt, cu sîrg, în slujba lor.




degeaba-ale(r)gătorului romun merita să'i fie închinat un monument,
fie el și putzin psihot(r)onic...

s'aivă pe un' să'i easă mintea cea de pă urmă/urnă

Un comentariu:

OptimizarePlus spunea...

Demential articolulu!

Trimiteți un comentariu