joi, 17 aprilie 2014

sa rîdem cu sclavii pe plantatzie

gabriel berca imi parea, pe vremuri, unul din putzinii liberali decentzi, care nu ma faceau sa vomit instantaneu.

odata cu venirea "la matca", pe baza de ordin de zi pe unitate, a ramas, oarecum, la fel, eforturile lui de a deveni penibil nefiindu'mi prea evidente pina ce i s'a ordonat sa intre in incropeala pregatita s'o duca pe duduka spre cele mai inalte culmi.



acuma, zice ca pesedeaoa le racoleaza primarii, pe care ei, in prealabil, de unde mama dracu' i'or fi avut? nu din fostul "partid al primarilor" pe care dom prezidente avu atita determinare sa'l destructureze, lasindu'l in curu' gol?


io stiam ca primarii, ca orice jivina adulmecatoare de banet girla, se aburca spre locul unde acestia se afla, adica spre putere, asa ca vaetul pemepistilor este induiosator, pentru ca nu face decit sa'mi pun mai tare problema de unde au avut ei atita banet (ca sint in opozitzie, nu?), incit sa'i poatza determina p'atitzia insi pe care nu'i apuca transpiratzia cind vad suta de mii de evroi sa'i urmeze.

macar epoca basescu tot a adus ceva nou, cu primarii si ziaristii cumparatzi "de opozitzie"  la bucata sau cu legatura, nu cum eram noi obisnuitzi dupa vremea lu bombo.


14:52România a dat LOVITURA DE UN MILIARD DE EURO: Este oficial!

14:16Nu scapă nimeni. TOŢI ROMÂNII VOR AVEA ASTA


dovada, putzin mai sus, cum or reusit, nu aia de la putere (pesdeaoa cea de la care nu aveam nici un fel de espectatzii, doar espectoratii) sa transforme intr'o magma puturoasa tabloid-politicala, sau invers, un trust (labeunu/evzeaoa/capital, vine pe turnanta si cosmin gusa cu rares bogdan...) care, pe vremuri, itzi provoca voma doar la intervale rezonabile, nu ca acuma.


ps:

bliiiiin axinte ne lamureste, tot inainte sa plece (nu se stie unde), cine si de la cine (mai) fura (stim, fura primaru, fura notaru, etc): http://www.blogary.ro/comentariu/cind-ponta-si-basescu-se-cearta-la-televizor-si-isi-fac-cadouri-pe-sub-masa/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu