luni, 22 septembrie 2014

cine sufera ca stie sau ca nu stie c'a fost sau ca n'a fost turcesqiu colognel la una din chiliile manastirii secu?





"Dacă nu-i o bruscă îmbolnăvire (ceea ce nu cred, pentru că n-a căzut în capcana de a spune ceva concret), Robert Turcescu face un joc operativ."


care n'a avut nevoe niciodata sa se descopere

4 comentarii:

Anonim spunea...

ba, frate, am pierdut 20 de minute si 41 de secunde din viata ca sa il vad pe dementul asta... ce spectacol de cacat! ce teatru prost! ce circ imputit! ce labareala!

poti sa dai in hepatita din asa ceva.

mi-a amintit, cumva, de florin piersic in oameni si soareci. da' parca ala era mai talentat.

si, dupa toate, pulifriciul nici nu mai sta de vorba decit cu judecatoru suprem.

singe-albastru si os domnesc de psihopat!

daca eram in locul alora de la masa, ori il scoteam din cladire cu suturi in cur, ori ii aruncam apa din pahare in mufa si il lasam sa vorbeasca la bec.

asta e barbat, mah? daca ar fi fost (presupunind ca tot zbuciumul e real), si-ar fi bagat un pistol in cerul gurii, ca coloneii si fostii prim-ministri au asa ceva, si ales-bules, năciune!

sau macar un băț in cur...

mai lipsea sa citeasca si niste versuri scrise chiar de el in noaptea trecuta...

ce popor!

plicisitu

Shadow spunea...

Eh draga nikule

Nimeni nu sufera, majoritatea "banuia".

Ceea ce face insa turcescu este rupt din "manualul de minciuna si manipulare" scos de o eminenta cenusie a iezuitilor acum sute de ani. Ei da iezuitii au studiat "minciuna" si "maretele" sale "calitati".
Zicea cardinalul in timpul "trainingului" pe "minciuna" ca maine putem scoate pe piata informatia ca "manadam x" a ordonat eliminarea lui regelui. madama fiind nobila ori va raspunde la aceste "zvonuri" (dar isi va pierde fatza) ori nu va spune nimic. oamenii se vor imparti in sustinatori ori anti ai acestui svon.

Peste o vreme doua noi svonuri vor fi scoase pe piata. regele a fost otravit cu o otrava verde si unul cu referinta la otrava alba. Din acel moment nimeni nu va mai pune la indoiala faptul ca "madam x" l-a otravit pe rege.

la fel si cu turcescu, basea a scos din top treaba cu "ofiterul acoperit" din randul candidatilor. Cum era cu "spatele la zid" vizavi de minciuna asta sacrificam un "puriu" (cu acordul sau) care sustine ca este si el "jurnalist", ofiter acoperit de ani de zile, nu m-ar mira sa se mai declare vreunul cu toate ca e suficient si doar turcescu.

nimeni nu va mai pune in "cauza" minciuna lui basea, toti candidatii sunt aproape sigur "acoperiti", cautam acum "acoperitii din presa".

niku_elektriku spunea...

@ plictisite,

tre' sa spun ca, de regula, nu ma uit nici la emisiile dinsei (si nu'i spun astfel gindindu'ma cum se refera bratzii nostri de peste milcov la unele jivine din ograda), ale sorinii, cu toate ca'i pastrez o urma de rispekt in urma razbelului, pe bune, pe care l'a purtat, chiar daca era'n parohia varanului, cu banda lui catalin voicu, lucru care nu'i tocmai la indemina multor asa zisi purtatori de coae.

in seara aia de pomina am reusit sa'i vad cam zece minutzele din interventzia halucinant de comica turcesqoiana.

e un deja vu, pentru ca marile bombitze basiste au cam toate aceeasi retzeta, cred ei ca "oatza", dar care nu mai reusesc sa atraga reactziile de pe vremuri (fie vorba 'ntre noi, nici pe vremea aia nu erau mare brinza. wiliam brinza!), pentru ca lumea chiar s'a plictisit (cu exceptzia citorva pe care'i mai pastrez in blogroale, in amintirea acelor timpuri revolute).

dac'apuci sa citesti, sa ma iertzi pentru ca'tzi citii cu intirziere comentu.

sint atit de prins, ca nu mai reusesc sa ma (re)gasesc, ca sa m'adun :D de pe drumuri...

niku_elektriku spunea...

@ shadowe,

foarte plastica pilda matale, cum plastica e si pizzda duduchii, pentru care se face tot razbelu asta in borcanu cu muraturi.

lumea a cazut in plasa, duduca (si prin intermediu' dinsii, toata gashka) a scapat, odata, si inc'o ultima data, cu pensionarea "la cerere" a procuroarii care nu si'a vazut lungul nashului.

vorba moiseului mult prea guran: http://nikuelektriku.blogspot.ro/2014/09/un-moise-mult-prea-guran-doi.html

mi'e scirba de mine (fabrici&limuzine)!

Trimiteți un comentariu