duminică, 25 octombrie 2009

dom' basescuuu: atentzie la neatentzie !



in amurg;

mai rarutz, dom' basescu, ca'i mai dragutz !








un jurnal de campanie

descoper ca insatisfactzie ca dom' basescu "e facut" de baetzii din staful de campagnie.

au impinzit bucurestiul cu nenumarate  bannere, sau cum dracu se cheama chestiile alea atirnate pe stilpii de iluminat, si afise amplasate in tot felu' de locuri.

lasa o impresie deplorabila, mai ales ca eu n'am intilnit si materiale asemanatoare apartzinind contracandidatzilor.

de ce'o fi avind nevoie un candidat avind notorietatea presedintelui in functzie, de o asa revarsare de risipa netoata ?

se repeta gresala pe care'au facut'o si la alegerile locale, cind cu dulaul ce'a luat'o'n barba de la molfaitu' de oprescu.

miroase de pute a tradare !

e o tema care o sa aiba mare impact pe criza asta !

nu mihaileanu, nu haisam, nu reformarea statului !

sa ai parte de "gloria" de a te invinge almanahe, pe care l'am zarit in dimineatza asta vituperind pe tema cheltuielilor de campanie, pe cel putzin trei canale, plus otv !

transmisie directa !

nu piezisa, cum ii e privirea !


4 comentarii:

Anonymous spunea...

bine vazut.
aveti DREPTATE.
CC

niku_elektriku spunea...

din pacate !

Ratzusca Ramurica spunea...

Nu mi se pare ca e chiar asa. Desigur, Basescu nu mai are nevoie de notorietate, mai ales in Bucuresti, dar asta nu inseamna ca materialele publicitare, printre care si bannerele, trebuie sa lipseasca. Dimpotriva, prezenta lor agresiva, abundenta, are legatura directa cu sloganul "Basescu pentru Romania". Sloganul acesta anuleaza comparatia cu campania pentru Blaga. Aici este vorba de intiparirea definitiva a identitatii Basescu=Romania pe retina si in mintea tuturor cetatenilor, care vor vedea bannerele peste tot si fara sa vrea, datorita numarului lor mare. Sloganul mi se pare genial tocmai pentru ca pare simplist, banal si ai tendinta sa-l dispretuiesti la prima vedere. Dar el isi va face bine treaba de a se insinua in subconstientul oamenilor (mai ales al nehotaratilor) si a le insufla gandul ca Basescu este singura optiune valabila pentru Romania.
In rest, nu ma indoiesc ca Basescu si oamenii de campanie vor sti sa-i dea replica lui Vanghelie si oricui mai vorbeste despre cheltuieli, fara sa le faca neaparat pe plac reducand numarul bannerelor.

niku_elektriku spunea...

domnisoara ratzusca,
eu sint votant basescu.
ma deranjeaza bannerele.
nu stiu ce efect poa' sa aiba ele asupra unui nehotarit.
dar pot sa banuiesc...

Trimiteți un comentariu