vineri, 30 octombrie 2009

nu vrem bani, nu vrem valuta, vrem ca crinu sa ne ajuta

urmind scenariul din 2000, cind intrarea lu' mugur isarescu in campania ptr. prezidentziale, foarte ciudata, aparent impotriva dorintzei lui (si neurmata de nici un fel de implicare politica ulterioara), a facilitat ascensiunea lu' cvt in turu' doi, ar urma ca si la alegerile de anu' asta impingerea lu' oprescu pe scena sa fie conceputa pentru a'i inlesni ascensiunea unuia ca crinu in batalia finala cu basescu.

altfel, chiar nu vad sensu' intrarii obositului felcer in campagnia asta mincatoare de timp, bani, de care oprescu nu cred ca duce lipsa, dupa informatziile pe care le am, si energie, care'i cam absenta la apel, in cazu' lui, dupa cum arata.

ipoteza pare plauzibila tzinind cont si de amicitzia construita, de ceva timp, intre crinu si felceru.

nu stiu ce fel de "priza" poa' sa aiva crinutzu' fost latzos la 'lectoratu' nost' cu basmale si shoshoni, in afara de uitaretzii la antene/realitatzi, ceea ce nu'i putzin, daca tzinem sama si de faptu' ca pina si mama bocutzului parea inspaimintata de felu' in care'i fuse deformata imaginea pruncului prin lentila teveurilor moguliste, de nu'l mai recunostea.

desi pare baiat finutz, si'ar trebui sa aiba ceva cirlig la muierile repede varsatoare de lichide pe toate orificiile corpului, cind vad un individ cu vagi accente masculine si ochi decoloratzi, gen alendelon, iesit cumva din tiparu' ghiolbanului bastinos.

cam cum avea cirlig si petrica la fetele de la apaca.

i'au aparut intre timp si neste cute de expresivitate, s'a tuns regulamentar, s'a 'nsurat cu propria'i amanta pe care o 'mpinsese pe listele de partid pentru europarlamentare, asa ca intruneste conditziile "amantului tainic" ascuns in poshetzica cochetelor neconsolate.

ca barbat nu stiu ce te'ar putea atrage la crin, in afara de o ura de nestavilit fatza de piratu'.

ca personaj de o asa inconsistentza mai rar !


io personal pot sa spui ca pina prin 2004, chiar daca'mi era indiferent, cu oarecari doze de simpatie, pen' ca era pletos, si, banuiam, rocker, dupa ce a ajuns base la putere, tragindu'i dupa el chiar si pe liuberalologii care n'au vrut in ruptu' capului sa faca aliantza DA (ne dam sama acu' de ce: sa nu piarza nastasica tzitza mica puterea), m'a shokat prezentza lu' crinu in primele rinduri ale contestatarilor Monicai Macovei, cu contributzii nespus de "colorate" la improscarea ei cu noroi, alaturi de un nicolicea, o stanoaica, un bombonel.

ori ce mama dracu' potzi sa ai tu, daca esti atit de sarac si cinstit cum itzi merse buhu, si cu ajutoru' lu' taika ilici, caruia'i esti acu' recunoscator ca n'a pus tunurile pe tine (desi n'am retzinut nici o eventuala consemnare a prezentzei crinului in zilele mineriadelor, in afara de uitatu' la tele), cu Doamna Monica Macovei, o fiintza atit de neveroimil c'ar putea exista pe plaiurile miorotzoase ?

daca n'ai furat, n'ai fost activist, securist, curist, sau altceva de ce ar putea sa'tzi fie teama ca s'ar putea pedepsi/da in vileag ?

imi miroase a personagiu confectzionat in laborator...

ceea ce'i bai !

4 comentarii:

Anonymous spunea...

Motivele aparitiei lui Antonescu Crin sunt asemanatoare cu cele ale aparitiei lui Geoana Mircea. Geaoana , ca trebuia inlocuit Iliescu , iar Crin ca trebuia inlocuit Tariceanu. Ambii la repezeala. Pe Geoana la caracterizat Iliescu, iar Crin , cu cat vorbeste mai mult ,se ofileste tot mai tare.

Riddick spunea...

Nu l-am agreat niciodată, are ceva bolnăvicios şi artificial.

Riddick spunea...

Mișto slideshowul "candidam"! :)))

niku_elektriku spunea...

domnilor, s'o ofili crinu, da' ajutat de cei trei trandafiri, s'ar phutea sa se trezeasca, asa ofilit, si far' sa vrea, direct pe fotoilul de la cotroceni.
(ca sa se culce la loc !)
unde'l asteapta, bine camuflata, cucuveaua lu' ilici.
altfel nu'ntzeleg non combatu' trandafirilor, cel putzin in bucale !

Trimiteți un comentariu