duminică, 6 decembrie 2009

dinescu: trafic de influentza pe linga ministrul apararii, si altele...

de pe blogu' lu' patrick andré de hillerin



Dinescu: mare poet, invizibil caracter ! 

 

 

Ioan T. Morar povesteste pe blogul lui că editorialele lui Mircea Dinescu din Academia Catavencu ar fi fost scrise, de fapt, de catre Dinu Adam. Eu nu cred asta și nici nu cred că Biju are cea mai mică dovadă în acest sens. O trec în categoria isterii de campanie și încerc să depășesc momentul fără a mai aduce vorba despre cei care-i scriau textele lui Mihaiu.



Și, totuși, nu pot rămâne indiferent la mârlăniile lui Mircea Dinescu, debitate "în direct și la o oră de vârf" pe Realitatea TV, vineri seară. Nu pot rămâne indiferent pentru că Dinescu s-a jucat acolo cu nume, fapte, povestiri și principii ce îi sunt total străine.



Un om care a luat bani de la Gelu Tofan pentru a sprijini campania lui Theodor Stolojan nu mai este credibil atunci când spune că face campanie pro sau contra dezinteresat.



Un om care folosea zilele de redacție de la AC (prima zi a fiecărei săptămâni) pentru a beneficia de sex oral de la eleve de liceu, în mașină, prin cotloane întunecate ale străzii Sfântul Ștefan, nu mai este credibil atunci când vorbește despre valorile familiei.



Un om care a primit de la Vântu 300.000 de dolari pentru niște acțiuni cu valoarea nominală de 1.000.000 de lei vechi și care nu a declarat acești bani la fisc nu poate da lecții despre legalitate, constituționalitate, statalitate.



Un om care îl ruga pe Andrei Pleșu, ministru de Externe, să aranjeze contracte cu Babiuc, ministru al Apărării, pentru ca armata să-i comande conserve pe care le avea de 3 ani pe stoc la compania pe care o preluase pe nimic nu poate da lecții despre traficul de influență.



Un om ca Mircea Dinescu, arghirofil până peste limita acceptabilă, nu poate, în general, să dea lecții decât despre poezie. Asta cu marea condiție de a mai fi scris macar una după 1990.



PS: Da, am ceva cu el. Dar, spre deosebire de mulți alții, noi ne-am bătut în parte în redacția AC, atunci când a jignit-o pe femeia alături de care eram în acel moment.

------------------------------------

nu poci pentru ca sa nu pun aci si un alt punct de vedere asupra aceluiasi ipochimen, ce, se vede traba, inca de pe vremea cind mai era poaiet, militar in termen la securica, sau studinte la stefan babanu, visa sa haleasca, si sa beie, gratis la popota, la casa scriitorului (depinde care scriitor !), la mogosoaia, si oriunde altundeva.

mai spre zilele noastre a invatzat ca si ce scoate pe gura, dupa ce consuma substantza maronie de care a devenit dependent, tre' sa fie remunerat cu sume cu din ce in ce mai multe zero-uri

4 comentarii:

amanda13 spunea...

auzisem si eu cate ceva insa cred ca articolul vine prea tarziu. dinescu a facut extrem de mult rau in aceasta campanie...

Anonymous spunea...

avertisment de la Yahoo :http://m.www.yahoo.com/

turnofftheglory spunea...

Constiinta unui luptor cu bunul simt si propria decredibilizare. Un om care dupa zece ani de jos Iliescu, il descopera drept un mosulica simpatic.

Riddick spunea...

Adică şi paedophylus, nu doar argyrophylus...

Trimiteți un comentariu