marți, 2 februarie 2010

cum arata o reforma... "destul" de puternica ?


daca in pedele (inca !)  mai speri ca exista o (cit de mica ? cit aia de furnica ?)  sansa de a vedea cindva un adevarat partid de larga extractzie ioropeana, pe care sa'l potzi sprijini fara stringeri de inima si lamii asociate, liberalii au avut grija sa'si curetze de'a lungu timpului, cu un succes impecabil, toate "uscaturile" ce'ar fi putut sa'i mai diferentzieze de pesedisto-pecisti.

totzi is un muget si'o simtzire, gasindu'si in persoana crinului in curs de ofilire intruchiparea celor mai maretze idealuri de prosperitate si progres.

pentru asta, profitind si de mediocritatea clasei politice aproape in integralitatea ei, incearca totzi sa'i tzie spatele tovarasului crin, proaspat ales miss nu stiu ce revista lucioasa,  in sperantza ca n'o sa'si scuture petalele pina'n 2014, cin', daca s'o alege, sa'i duca si pe ei, in integralitate, la cascaval.

dac'o mai raminea ceva din cascavalu' asta pin' atunci... 

baietzelu' are veleitatzi din ce in ce mai barosane, descoperindu'si, pe zi ce trece, o tot mai accentuata dorintza de putere asociata cu un narcisism nemaiintilnit pin' acu' (aci, la noi, in rromania) decit, poate, la peltica roman.

deja gindeste, si se exprima, in termenii "partidu' sint io", dincolo de usoara cochetarie pe car' o 'ncearca in sensu' ca nu'i suta la suta c'o sa'si depuna catindatura la sefia partidului.

parca pentru asta trebuia sa grabeasca fixarea datii congresului formatziunii reshpective, procedeu demn de un mircea sandu al politicii (da' ce ?  gionel n'a facut la fel ?).

sa'i mai aduci aminte de promisiunea c'o sa se retraga daca n'o sa ajunga presedinte de republica ?

ar fi caraghioz, mai ales in conditziile cin', dac'ar face'o, si'ar gasi extraordinar de repede un loc pe masura sa intr'un partid "adevarat", nenica !

s'a si antrenat in directzia asta imbracind cu entuziasm pufoaica rosie in conditziile bine-stiute.

adevaru' e ca nici nu prea are contracandidat pentru sefia penele, tariceanu dovedindu'se un mototol mai rau decit il stiam, emitzind doar scheunaturi soptite, stiind, de altfel, ce l'ar astepta daca si'ar invirtosa glasu', ca doar cunoaste foarte bine "procedurile democratice" pe care le'a aplicat el insusi cu adversarii din partid. 

se vor intrece doar in felu'n care'l ingiura mai cu talent tot pe basescu.

si in felu' in care vor face "nitzica" reforma in penele...


10 comentarii:

matusalem spunea...

Da de ideea asta mareatza ce zici:
"un congres al opozitiei" pe blogul lui Dan Voiculescu ?
Mareatza, nu gluma!

amanda13 spunea...

penibil! nici el nici jeana nu au cojones sa se tina de cuvant si sa spele putina de la conducerea partidelor. daca insa de jeana imi este oaresce mila, pe rahatul impertinent si golan de crin nu pot sa-l sufar!

Riddick spunea...

Mi-e că nu rezistă coaliţia asta la o reformă pe bune. Să vedem până prin mai, încolo...

George spunea...

Pe la noi prin Ardeal(Brasov,Sibiu,Tg.Mures), culmea pesedeii s-au mai trezit din upercuturile taibanilor liberali si nu mai inghit gogosi!(problema e-cum a spus dom.Scripcaru la Brasov-mare atentie sa nu vina cartitze,cum a fost sefu de sindicat de la "I.A.R."Ghimbav un gunoi platit de Nitza-groparul Tractoru'si Roman(fosta "Steagu rosu")

niku_elektriku spunea...

@ matusalemule,

felixache, impreuna cu gashka lui de pe antene (da' tontusi sa nu'i nedreptatzesc pe guzganii lu' vintu !) reprezinta coagulantu' "opozitziei" idiot-democrate din romanika, sperantza noastra pentu mai ghine, si mishto de'mi vine, la fel cum a fost suspensoru' puterii spurcate din perioada lu' tari, aia care ne'a legat mirtzoaga la gard pentru multzi ani d'acu' incolo.
ajungi la concluzia ca mogulii sint intzelesi cu basescu, in asa fel incit sa'l confirme de fiecare data.
la fel cum marian munteanu a ajuns sa'l confirme pe ilici iliescu si "legionarii" lui...
nepatrunse sint caile...

niku_elektriku spunea...

@ amanda
nu'i frumas, draghe !
n'ai incredere in "genu" tau ?
nu tzi'am zis ca crin a fost aless miss ?
de catre fete, binentzeles...

niku_elektriku spunea...

@ riddick
coalitzia rezista, ce treaba are ?
problema e cit mai rezistam noi, astialaltzi !

niku_elektriku spunea...

@ george

tu vorbest acolo de chestii pe care noi, profaneii, nu le stim.
habar n'am cine's aia de care spui, da' te cred pe cuvint :-)
ce face scripcaru acolo la voi ?
nu'l paste si pe el vreo convocare la penitenciar ?(bat in lemnu' de la laptop !)

niku_elektriku spunea...

am un laptop artizanal, facut la traforaj, cu pedale !

rahoveanu spunea...

nikule, aştia era să bage ţara în criză şi crize. Chiar dacă au pierdut, tot nu se lasă, s-au regrupat în munţi ca să iasă iar la atac

Trimiteți un comentariu