joi, 25 februarie 2010

minoritatea statuta


intzeleg ca minoritatea "tacuta" (aia car' ne urla pe toate frecventzele ca e rau), si votareatza de geonel, printre altele, a sarit ca arsa in urma unei declaratzii a lu' baselu, asteptata cu limba scoasa atit de preteni cit si de dusmani.
dupa ce il ingropara aproape la modu' fizic, mai rau ca pe ceashka in ultimii lui ani de viatza, vazindu'l deja cu un picior in groapa de gunoi a historiei, in cei 49 la suta se revolta rrromanismu' antimanelist, aburcindu'se totzi sa intre in cei unu la suta ce'i decreta base ca ne consumatori de manele.

in "elita" adeca !

mamaaa, pai nici jermania n'are o elita asa de mareatza de patru'j'noo la suta !

pai, in cazu' asta sa aive grije ce'si doresc !

dindu'ma ezemplu tot pe mine, nascut in carteru' multietnic vitan, si avind io copchilaria si adolescentza torturate de onoriu, gabi lunca, siminica, etcete, la radio cu picap pacific dat la maximul in bordeiele conlocuitorilor, asist la transformarea pe parcursu' existentzii mele a acestora in muzica lautareasca "culta", juxtapusa contrapunctic manelismului lumpen-proletar actual.

asa ca peste doo'j de ani copilu' si gutza vor putea fi predatzi la conservator.

pin' atunci tot e bun si base asta la ceva, ca, scuturindu'le orgoliu' furiosilor statutzi antibasesti, resuscitatzi si excitatzi, iata, d'o chestie asa de mignora, poa' ii face sa urasca si ei 'ntradevar maneaua ca-concept, si n'o s'o mai consume nici macar in tainica intimitate & nuntzi si botezuri srl.

3 comentarii:

matusalem spunea...

Olio taica, pai Romica Puceanu si Gabi Lunca se compara cu mascaricii ashtia?
http://www.youtube.com/watch?v=Nl1rkKqdck8

amanda13 spunea...

eu nu stiam de Gabi Lunca asta pana acu' vreo 2 ani cand mi-a picat fata cand am vazut pe nus' ce program un reportaj despre cat de avansata si audiata iaste. si cum mie nu-mi prea suna a avansare, urechea mea a refuzat sa o mai audieze.

George spunea...

Pe langa muzichia ce mi-a deformat spiritul utecist ca Dire Straits,Pink Floyd,Deep Purple ori Led Zeppelin,ce mi-au mangaiat urechiusele in catania socialista,poate ''pionierii''din zilele noastre vor avea putzintica rabdare,pret de vreo 2-3 minutzele sa asculte si asa ceva: www.youtube.com/watch?v=sS5wuabtG18,respectiv www.trilulilu.ro/audio/romeutzu/4643f9537f9791 Maria Tanase,respectiv Ion Voicu...

Trimiteți un comentariu