sâmbătă, 20 februarie 2010

patzurca traieste ! nici base n'a murit...

Traian Basescu l-a vizitat la spital pe Cristian Paturca
de V.M. HotNews.ro
Sâmbătă, 20 februarie 2010, 19:09

Presedintele Traian Basescu l-a vizitat la spital, sambata, pe cantautorul Cristian Paturca, alaturi de care a stat aproape o ora, a declarat, pentru Agerpres, presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989, Doru Maries. Paturca se afla internat la Spitalul 'Victor Babes' din Capitala, suferind de o afectiune cronica.

"Ii multumesc sefului statului atat pentru vizita, cat si pentru sprijinul acordat colegului meu Cristi Paturca", a afirmat Doru Maries.

La randul sau, Cristian Paturca a declarat ca a primit asigurari de la seful statului ca il va sprijini in orice moment. "Presedintele mi-a promis sprijin in orice moment si pentru aceasta ii multumesc foarte mult", a spus Paturca.

Cu prilejui vizitei sale la spital, presedintele Traian Basescu s-a intalnit si cu o delegatie a Asociatiei 21 Decembrie, aflata alaturi de cantautor. Conform celor afirmate de Gabriel Hirtopanu, vicepresedintele asociatiei, discutia a fost extrem de prietenoasa, iar seful statului si-a manifestat inca odata simpatia fata de demersurile si actiunile membrilor Asociatiei 21 Decembrie 1989.


Cristi Paturca: "Am ajuns un boschetar!"

Uitat de cei pe care i-a ajutat prin cantecele sale, bolnav, singur si falit, cantaretul Cristi Paturca, fostul „idol al Pietei Universitatii”, povesteste in Evenimentul Zilei "cat de naiv a fost". La 25 de ani, copilul teribil al Pietei Universitatii - km 0 al zonei libere de comunism - canta inversunat impotriva sistemului condus de Iliescu. Astazi are 45 de ani, o boala de plamani care-l tine mereu prin sanatorii si un ficat amenintat de o ciroza. Nu a primit nici acum certificatul de revolutionar, iar in urma cu doi ani a fost evacuat din casa.
----------------------------------------------
intrebarea mea: da' nu'i daduse felix casa ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu