joi, 11 februarie 2010

maciuca legii se aburca dragastos spre freza unui gheorghe

rebolutzia babei cimpeanu se itzeste vertiginos la horizont.

trusturile reunite pling cu lacrimi de singe pe baza de lege a penziilor nesimtzite.

a inceput vinatoarea bocilor, indiferent de gradu' de gheorghe, de catre tovarasu' gradu'&co.

un strigat de spaima, asemanator cu celebru' "sirmaaaa, baaaa !", strabate mediile cu nuantze mai mult sau mai putzin portocalii.

"s-au pus astia cu baba pe noi"

simpaticu' gugustiuc "nasu" moraru, impreuna cu (sanchi !) boby paunescu, incearca sa tzina pept trusturilor reunite, tragindu'si in scopu' asta si presa "print" serioasa, adeca EvZ & Capital, zicindu'si ca daca se dau portocalii pe fatza reusesc sa'i contrabalanseze pe ciutacii razdumitrestii si bazii din partzile alealalte, fara sa faca clabuc cu spume baloase, da' smiorcaind a progresismu' lu' peste.


hodoronc fleoshk !


saracu' gheorghe, uitindu'l pe bitman undeva pe drum, cu, sau fara, pudra pe nas, cazu' rapus prada razbunarii tablagiilor de toate gradele, si culorile politice, tzinind de zile 'ntregi capu' (nu, nu capu' la peste !) de afis al tutulor antibasebocilor, fiind judecat nu pen' c'ar fi, au ba, vinovat, antipatic, homosexual, narcoman, capsoman, etcetera, ci ca e numit in gubernu' car'ar vrea sa taie (si'o sa reuseasca'o laie) ceva ce nu-i al lor, nu'i al nostru, ci al urmasilor, urmasilor nostri, in veacu' veacului (da' nu mai departe de cinci ani !) car'or sa ramiie cu buza umflata c'o sa le caza closhca sistemu' de penzii al statului pe loc.
ce, nu mai vrea pestisoru' de aur ce ne'a dat penzii de zeci, sau sute, de bulioane vechi ?

pai sa faca bine sa vrea !

de ce se iezista femei (fmi) ?

ce alta traba are decit sa ne plateasca noo penzii ?

noo nu voo !

7 comentarii:

Riddick spunea...

Auzeam la discuţia cu madam Cîmpeanu, cum c-ar fi cam un milion de pensionaţi pe caz de invaliditate. Probabil erau adunaţi la total şi cei pe caz de boală.

Cam acum câteva luni, apăruse o ştire cum că într-un sat majoritatea locuitorilor ar fi orbi, iar în unele cazuri, ambii soţi. Iar unii din ei încasau şi indemnizaţie de însoţitor de orb (soţul celalalt).

Corupţia generalizată este mod de viaţă pt. sistem. Altfel, nu pot angrena mase de oameni de partea lor.

niku_elektriku spunea...

da, bre riddick, da' bocbasescul nu mai au acum alta cale, daca tot au deschis subectu', sa caza, din nou, la datorie, cu legea asta 'n bratze (ca si rindu' trecut tot d'asta l'au trintit, parca), find obligatzi la asta si de femei, si sa le paseze broscoilor lu' baba cimpeanu pisica'n bratze.
altfel, inchipuiestetzi ce toccata au astia de indurat inca un an juma' pina se aplica legea, dac'or reusi s'o treaca nemalformata (desi mi'e teama ca iar o sa se voteze nazbitii in parlament) c'o sa'i lase la putere sa se erodeze sufitzient

matusalem spunea...

Doar n-or fi nebuni sa nu-i lase acolo. Pe imputziciunea asta, nu cred ca le trece prin cap sa faca vre-o nazbatie, sa pice guvernul si tot asa pana la alegeri anticipate. Stau bine acolo, pe salariii si avantaje babane. Si alde bocccii si astialaltzi.

turnofftheglory spunea...

Esti baiet debaiet Nikule. Cu bata pe ei bade!

amanda13 spunea...

inca o dovada ca la noi prostia face cariera.

p.s. eu in locul politiei il umflam pe gheorghe si-l propteam de capota ca sa-i pun catuse. aici asta i s-ar fi intamplat. imi pare rau, dar gheorghe sau andrei trebuie sa plece. din curtea vladesciana..

domnulsix spunea...

E razbunarea lu Boc! Mai tineti minte cand a dat Gheorghe cu el de podeaua antenei? De atunci i-a promis ca daca se va scula, pre multi va...

uhitto spunea...

ia uite ce gasii:
http://agerpresh.wordpress.com/2010/02/11/andrei-gheorghe-va-juca-in-blockbusterul-moartea-caprioarei/

mor de ris :)

Trimiteți un comentariu