sâmbătă, 10 aprilie 2010

am avut o revelatzie


m'am uitat in citeva reprize scurte la fi(e)rea un' erau in studio cristian preda, ciutacu, un alt preda (pe care'l stiam pe vremuri, din vedere, ca era un reporter cu ceva talent -pe la tele7 ? - si care a devenit azz un gornist de frunte) barbos, si andronache (odata cu incetarea relatziilor contractuale cu pesedizdo-liberaloizii pare ceva mai comestibil; da' amintirile ma chinuiesc ! si doare ! nu stiu daca e adevarat ca acu' "presteaza" la pedelei).
preda imi pare din ce in ce mai putzin charismatic, si d'aia nu'i intzeleg obstinatzia de a aparea mereu pe sticla unde face figura unui bourvil 'telectual. o initziativa ca asta de boicotare a emisiilor canalelor anti pedeliste ar fi trebuit sa reprezinte si pentru el o buna ocaziune de a disparea din peisaj.
macar o vreme !
sau sa nu mai apara in conjuncturi unde sa nu'l poata urmari decit antibasescienii hardcore, cum se spune acu' !
si il rog io frumos: sa n'o sprijine el pe teo !
ca'i face deservicii cu fatza aia (scuze !).
si apropo: se simtzeste bine congratulat de ciutac ?
ca faceau o echipaaaa...
si pentru ca zisei mai sus ca avusei o revelatzie, ma strafulgera gindu' ca toata miscarea asta cu boicotu' e tot o batalie intre tabara pedista si cea a 'telectualilor cooptatzi, la care vaz ca se raliaza si stolojan.

nu zic ca n'ar trebui boicotate mizeriile alea, chiar cred ca trebuia facuta de multa vreme. sa stie lumea cum stam. da' imi pare ciudata plasarea asta in apropierea momentului alegerilor interne din pedele. si astfel de a pune cumva batista pe tzambal pina s'or vedea cu "noua echipa" aleasa, fara prea mult scandal in presa (ma rog, televizii).
de altfel, ca tip uman, pe un videanu, berceanu sau blaga, de orice i'ai putea banui, da' numa' c'ar fi mari "reformisti" nu potzi crede.
si daca n'ar fi plasatzi conjunctural in tabara basesciana cre' ca s'ar simtzi excelent la canale, ca s'ar confunda cu fundalu' !

asa ca, s'ar putea, sa ne fi grabit cu totzii...

4 comentarii:

Riddick spunea...

...andron(a)ic(he), pentru conformitate. :)

Să nu fie asta o strategie, bagatelizarea reformei interne a PDL, prin disputarea ei între dinozauri şi filfizoni...

matusalem spunea...

Taica, daca nu scriai matale aici, doua posturi mai devreme, eu nici nu ma uitam pe aiureala aia. N-am rezistat mai mult de 10 minute. Ca oricum Preda nu prea a scos un cuvintel in perioada aia. Singura care vorbeste, vorbeste, vorbeste, .... este a lui Firea. Asa ca am renuntat. Si te-am bombanit toata seara. Nu ai sughitat? :)

George spunea...

Sa nu va suparati pe mine-Dom.Niku-ca nu de ziua Dmneavoastra(si a izbanzii istoricului 6 Dec.2009) ci cam pa la sf.Andrei(nu tzacanitu' de Gheorghe)cand ii spuneam multzam nevesti-mii pt. mujdeiul pregatit,am avut placerea sa dau DELETE -de la telecomanda-canalelor deject(vers)oare ! N-are rost sa-i mai bagam in seama,cel mult sa intrebam ce borsh a mai mancat dinescu si tanase aseara,cum zice dom. Morar...Ce bine ca Teo n-o sa aiba o asa galerie...Blaga e respectabil,nu e nesimtit, insa da'videanu(rosia montana) si berceanu( cu autostrada ploiesti-comarnic)pierdem puncte garla in clasamentul adevarului...

Anonymous spunea...

Boxeru zice, si sa-l credem, ca-i patit, ca loviturile care te seaca la ficati mai mult decit majoritatea celor incasate sunt alea date in gol, cu toata forta! Asa ca, aplicind in politica, foarte buna neparticiparea la asemenea meciuri, sa-i vezi intr-o luna cu limba scoasa, ca nu-i mai urmareste nici dracu dindu-si unii altora dreptate! Cit priveste stratagemele ulii si porumbeii, nu cred, pur si simplu se gindeau de mult timp la asta, iar acum i s-a pus pata si lui Boc (care, sa nu uitam, a mai scapat un derbedeul dracului aka ciutacu).

Trimiteți un comentariu