joi, 15 aprilie 2010

unde fura ei ? in gura !

ei cind fura, fura, si, odata cu ei, ne dixtram si noi dindu'le cu vorba shugubeatza pe la gura.

ca de altceva oricum nu sintem in stare, nici acu' la momentu' infaptuirii violului colectiv asupa dragei de ani (chiar daca stirba, chioara, si cu'n picior tragidu'si'l dupa ea), viol savirsit, din toate pozitziile, de ceata de gerontocraci de la curtea miracolelor constitutzionala, la instigarea jivinelor de poiata politica, insotzitzi de poietzi (tot de curte, da' cu ceva sonde'n curte), estetzi (de formatzie humanista: sint hom cu tine, esti hom cu mine), ascetzi (imbracatzi cu pinza sacului de bani pe care i'au obtzinut la ultima "consultatzie", "expertiza", cu barbitza prodemocratica), si altzi "gamaletzi" (scuze, dom' gamaletz !) tari in clantza.

de scirbavnica amintire sa le ramiie numele inscris pe piatra tombala a piciorului de plai si'a gurii de rai !

4 comentarii:

Riddick spunea...

Nasol moment, mişto colivă...

Mai bine ar fi acum o întărire a MAI si a parchetelor, şi un "internal affairs department" ca la americani (care investighează ilegalităţile comise de oamenii legii cu sau făra uniformă).

niku_elektriku spunea...

@ riddick

ma faci sa rid histerik !

uhitto spunea...

riddick o sa vezi mai pe seara :)

rahoveanu spunea...

eu vreau tribunale ale poporului, formate din mineri, ingineri, profesori, jurnalisti, medici, ofiteri iar judecatile sa se faca in regim de urgenta.

Voicu pana mai ieri era tare si mare, statea numai prin carciumi. Acum, la mititica, l-a apucat inima si labilitatea psihica. Nu ma mir sa il vad liber ca, deh, nu suporta arestul.

Trimiteți un comentariu