joi, 11 noiembrie 2010

banciu si tancurile sovietice

minia proletara continua sa se abata peste tzeasta pleshuva a lu' radu banciu pentru c'a 'ndrasnit sa zgiriie cu batzu' soclu' statuii ridicate din cicat de mereu iertatoru' si uitatoru' popo' pesedizd-peremizd romun lu' adrian paunescu minune.

de data asta la aparat au fost actantzii clubului alcolicilor anonimi, anume rasvan ioan boanchis, cel caruia faptu' ca i s'a permis sa bee in preasma unor scriitori de capacitate cilindrica mare (datorata capacitatzii deosebite de absorbtzie a lichidelor de diverse concentratzii alchoolice) i'a gidilat egou' pina'n asa masura incit se considera el insusi ca facind parte din secta aparatorilor romunismului de liftele pagine, siii corneeeel dinuuu, alt cooptat invederat al aceleiasi secte, latura fodbalizd-militzizda.

d'aici pina a'l declara pe banciu ne-romun, ba, mai mult, d'a dreptu' evreu, venit pa tancurile sovietice, impreuna cu parintzii unora ca tismaneanu sau cornea (altzi vinovatzi de lez-paunescitate), nu mai e decit un pas, car', de altfel,  o fo' facut cu destula usurintza...







5 comentarii:

Riddick spunea...

Hai, că-i tare - "din celula de la Şato dif* în celula lui Bernard Tapie". :)))

* Chateau d'If

acin1602 spunea...

Trimiteti( primiti :roll: ) salutarile mele dlui Banciu.Eu sunt mai tonto si nu m-am prins ca puteam s-o fac demult :oops:
De-acu intr-o suta de ani, indivizii aia 2, din primul filmulet, nu vor fi in stare sa se joace cu vorbele precum o face Radu Banciu.
Regret enorm lipsa din etapele televizate ale Turului Frantei a 2 oameni: Lance Armstrong si Radu Banciu.

ek spunea...

Sa fie foarte clar - reactia mea,si cred ca si a lui Banciu, nu este la Paunescu ca om. Toti oamenii pot fi iertati de Dumnezeu pana la urma.
Reactia este la acceptarea comportamentului paunescian - unul mizer moral. Deci iertare pentru Adrian Paunescu,omul - dar fara mila pentru mostenirea lui morala. Cu atat mai mult cu cat la inmormantarea lui exact acest model a iesit in fata. Este reactia la decaderea morala din mass-media.

ek spunea...

Una peste alta - un lucru e sigur - moartea lui Paunescu este cea mai clara radiografie morala a acestui popor. Se vede foarte clar dupa cum se pozitioneaza fiecare - nu e loc de echivoc.

Anonim spunea...

Bravo lui Boanchis!

Trimiteți un comentariu