marți, 30 noiembrie 2010

este, dar s'a terminat!

Gheorghe Gherghina (Ministerul Finantelor): Nu mai este nevoie de disponibilizari in sistemul bugetar 
de Alina Neagu HotNews.ro
Marţi, 30 noiembrie 2010, 13:36 Actualitate | Esenţial

 In sistemul bugetar nu mai sunt necesare disponibilizari, a declarat, marti, Gheorghe Gherghina, secretar de stat in Ministerul Finantelor: "Ultimele date aratau ca la sfarsitul lunii octombrie aveam 1.291.527 bugetari, deci nu mai este nevoie sa disponibilizam", a spus Gherghina in sedinta Comisiei pentru buget, finante si banci din Camera Deputatilor, raspunzand unei intrebari venite din randul deputatilor, cu privire la necesitatea disponibilizarilor din sistemul bugetar, anunta Agerpres.

Potrivit reprezentantului MFP, autoritatile mizeaza ca restul de 1.527 de bugetari, pana la 1,29 milioane, cat trebuie sa aiba Romania in 2011 pentru a asigura respectarea angajamentelor luate in cadrul bugetului, vor iesi din sistem pe cale naturala.

Si premierul Emil Boc a declarat, recent, la postul public de radio, ca, din anul 2011, nu vor mai fi necesare disponibilizari suplimentare in sectorul bugetar: "Nu este nevoie de alte disponibilizari suplimentare, ci doar de parcurgerea celor existente", spunea primul ministru, pe 25 noiembrie. El a mai precizat ca Guvernul va continua, in 2011, politica ocuparii unui post din sapte libere in sectorul public.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Asta ar trebui sa fie un lucru bun, nu?...
Nu neaparat apropo de somaj, ci mai curand cu privire la faptul ca exista intr-adevar un program de iesire din rahat.
Nu?

niku_elektriku spunea...

"suna ca draku"
mai ales de la unu' cu nume de tzatza...

as fi curios daca si femeiu'i de aceeasi parere

Trimiteți un comentariu