marți, 9 noiembrie 2010

o sa'si prezinte basescu demisia azz ?

in plenu' celor doo camere, decomandate, si inca nedezumflate, ale parlamentului, in apsentza ufopozitziei ?
ca altfel nu crez c'o sa poatza s'o scoatza la c.a.p. cu pozitzia de pat (un' nici macar cearşafurile nu se mai şchimba) politic, si ioconomic, in care se afla.
cin' pin' si pedeleaua se repliaza pe meterezele ultrapenalilor, luindu'i lui, marele luptaretz anticoruptziunache, si ultima ratziune d'a mai azista, că bla-bla - ba-ba-uri cu reforma statului stătut-ului nu poa' sa mai provoace decit rinjete compatimitoare la adresa andrisantului.
sa stee'n cerdac la palat in asteptarea momentului in care  dl. prof univ doct-or felics o sa termine de conceput, dupa grele cazne,  planu' de relansare a tzarishoarii, cu cupoane agricole baetz, si o sa schimbe majoritatea sparlamentara cu ajutoru' inclusiv a si tu brutusilor lui pedelepristi, ca sa'l si suspanza ?

ce hai, si dihai, de situatzie ar fi sa'i vedem atunci pe crin si ponta paruindu'se, de data asta pe bune, pe fondu' interimatului asigurat de statura statuara a unui geoana reload, si la un curs leu euro mai aproape de ceru' gurii mafomistilor car' mor de foame, asemeni cu paunescu, cu milioanele de ioroi in cont, si la televizor...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu