miercuri, 3 noiembrie 2010

deranj stilistic la dom' selaru

dom' selaru, cel pen' car' leacu' durerilor, 'n cur, nu mai reprezint'un secret, spune, la finalu' ultimului post de pe blogu'i:

După un asemenea rechizitoriu şeful DNA şi Procurorul General trebuie să-şi dea demisia sau să fie demişi.

punct!

nu stiu daca se pricepe, or nu, sa citeasca un rechizitoriu, sau daca l'o fi citit in intregime, daca tot se pricepe.

da' am aflat ca nu'i place "stilistic"...

io n'am avut rabdare sa parcurg nici macar paginile catre care facea trimitere dom' dan printr'un link, stiind sigur ca nici nu ma pricep, si, oricum, convingerile nu'mi vor putea fi "zguduite" de orice s'ar fi scris acolo, la fel cum n'ar putea fi deranjata, in nici un fel, cit de cataclismic, certitudinea ca, la fel ca altor multzi ipochimenicosi cu bani,  "domnului dan" (diaconescu) n'o sa'i fie mishcata nici macar o shuvitza din freza'i sura, de catre giustitzia romena.

are grija madam barbuleasca !
eventual ajutata de "nou' val" din csm.

tot ce stiu desp'e procestu' lu' DDD e ca aia s'au dat in gitzi cit au putut (santajatzi, la rindu'le, ori nu, de catre porcurori), si ca se ezista  sufitziente temeiuri ca judecatoria sect. unu sa pronuntze diverse interdictzii, pe care, oricum (nu'i asa ?) n'o sa le respecte nimini.

si mai stiu ca atunci cin' ii ascult vorbind pa morar si kövesi  nu'mi vine sa vomit ca'n majoritatea cazurilor cind ascult oameni din justitzie, inclusiv pe giudecatoru' hippie daniletz (dupa episodu' grevii, car' o fo si n'o fo, din giustitzie).

oameni car' 'ncearca sa conduca institutzii ce mai au o farima de credibilitate pe plai evropean, adica de acolo de unde speram, unii (din ce in ce mai putzini) dintre noi, sa mai soseasca neshte strasnice stringeri de coae aeropurtate catre nimicnicia avtohtona si avtonoma.

cit de mult pretz mai pun si aia pe ceea ce se'mplinta p'aciulea, e relevant urmatoru pasagi adresat unei tinere mladitze monicamacoviene
“pleaca din Romania; este ceea ce am de transmis tinerilor romani”.

io, din nefericire, nu ma mai 'ncadrez...

e de mirare, in actualele conditzii, ca unii porcurori poa' s'o ia si razna, dupa gustu' lu' dan selaru ?

*************************************
iar o eventuala asemanare intre cererile imperative ale lu' dom' selaru si enteresele colosului conglomerat politico-mediatic e absolut intimplatoare !
*************************************
am intzeles, de asemenea, dintr'un comentariu de subsol de la hotnews, ca la o sedintza de spalare publica a lu' DDD de pe realitatea a participat inclusiff floriiiiin iaaaaaruuuuuu...

3 comentarii:

Dan Selaru spunea...

Bag seama ca-ti plac ventrilocii, aia ideologici, comunisti in suflet si conservatori in vorba. Vezi ca ti-a sous marinarul ca daca statea doar 10 ani Ceausescu era un mare presedinte. Si dej a avut parti bune, Stalin a castigat razboiul iar Hitler a luptat impotriva fumatului.

niku_elektriku spunea...

lasa'l, bre, pa basescu, ca ma doare'n basca ce crede ala...

era vorba de "uneltele" lui, morar si kovesssy, pe care tu le vrei plecate, pentru linistea noasta

niku_elektriku spunea...

pupa'l pa bogdan olteanu din partea mea

Trimiteți un comentariu