luni, 21 februarie 2011

bocu', ca contratenor

 mi'e ca din toata tarasenia asta cu gubernarea pe gubernare tain', necesarmente, bine'ntzeles, cu micimea sa bocasa 'ntiiu, al doi-lea, si car' or mai fi fo,  "bietu" boc, ales pin' o fo' cules, pe principiu' "sa traitz, shefu'!", dupa traumatizanta essperentza tariceana, da acelas basescu, cel ce nu stie cum sa'l vaza acuma "dus", la spartu tirgului, din 'nalta fonctzie, o sa'l faca pe numitu' boc sa'si adjudece, fara concurent, titlu' de primu' scopit al tzarii, sarac, da' cinstit, la fel ca ilici, si tot la fel ca la ilici, nesimtzitor la ce se'ntimpla supt el, la umbra lanului de se cara, nu se cara? d'as mai duce'o  pin' la vara!
dom'le, macar acuma putea sa dea dovada de ceva barbatzie, si sa nu mai tolereze, macar de ochii lumii, parodia asta sinistra cu autosuspendatzi si'napoi la popo' datzi, ce se repeta si la ridzi-pidzi-pasaritzi, dupa ce alte specimene or fo alese cu aplauze si ovatzii, dupa stagii la mitica.

dac' ar fi vrut, s'ar fi putut, mult prea curatu' boc, cel de car' o ajuns sa riza si swartzenegheru-swartzemberg-dan-diaconescu-tziganu'(dupa fosta sosie) ca d'o mazeta,  bocu putea sa fie mai radical, in privintza anticoruptziei s'a criteriilor de integritate, decit EA INSASI MONICA MACOVEI, si le'ar fi taet pofta tutulor alora care viseaza la halba ca zapada.

da' de unde nu e,  nici D-zeu nu cere!



5 comentarii:

Riddick spunea...

Vroiam să fac o postare cu ce vrea Schwartzenberg, cu titlul "Cerinţele mafiei internaţionale către România", dar mi s-a părut slab subiectul, până la urmă.

niku_elektriku spunea...

@riddick
las' c'ajunge el ministru' ioconomiei in regimu' dan diaconesc!

Lilick Auftakt spunea...

Ti-ai tras si tu repede un contratenor... ca e la moda. :)) Sa te vad cand o sa fie vorba de contrabasisti. :))

niku_elektriku spunea...

eram sigur c'o sa'mi dai peste des'te, lilicko!

niku_elektriku spunea...

da' sa stii ca la mine n'o catat nime' dupa scopitu' al'lalt, de la protv...

Trimiteți un comentariu