luni, 28 februarie 2011

n'spe motive pentru care gubernatoru'i un ginsac tupeist

fiin' io cam dez(sau des)abuzat d'o vreme, si cam plictisit nevoe mare, am ri-postat, in ultima saptamina, c'o serie de filmuletze cu cei pe car' "consti'ntza publeca (p'in vocea ei vox-publika) i'a consacrat drept exponentzi de frunce ai asa-zisilor "boeri ai mintzii", acea sub categorie culturala, devenita specie subumana, dupa ocupatziunea nelegiuita, ca nu'i mai satura dumnezeu, a televiziunii-romune-libere-sassu, dovedindu'se, inc'odata, dusmani ne'nduplecatz ai pop'ului, de vreme ce, este 'ndeobste cunoscut ca, la noi, adevaratzii boeri, nu aia "ai mintzii", au avut bunu' simtz sa cam "spele putina", odata cu victoria clasii muncitoare asupra essploatatorilor, aia car' s'au cam razbunat terebel nemailuin' "munca" (ii bine stiut: e pentru robotzi si tractorase), nici macar cea cu cartea, cu ei cin' or plecatara.

ii regasim in aceste filmuletze, in care remarcam cele doo editzii ale conferintzelor ateneului, pe cei doi siamezi ai culturicii noast'e micutze, e vorba de plesu, si, mai ales, liiceanu, nedumeritzi de ceea ce li se'ntimpla, de cum au devenit ei tzapii ispasitori ai laşitatzii  natzionale, daca nu, d'a dreptu', ai colaboratzionismului cu regimu' cremenal nedecedat deplin, 'n vreme ce un popo' 'ntreg l'o plins cu lacrami da sinje pe suinu' paunitzic, si'i 'n stare sa s'arunce cu brincile larg dăşchise 'n bratzele altor asemenea lui,  ei or fo luatzi la refec de combinate si combinatzi, selectzionate si selectzionatzi, de la "cel mai bogat romun", la "ultimu' hom" cu accese, si succese, la internet, nervosi cu totzii ca plesu&liiceanu n'or catadixitara sa ne fie noo ha(l)veli, sau, macar, hristosi, ca sa ne mi(n)tuiasca

herta müller si adam michnik sin' luatzi drept chezasi, dovada vie a faptului c'am fo o natzie heroica, lipsita numa' d'o 'telectualitata erecta, lucru pe cale sa fie corectat, azz, cu aportu' neprecupetzit al lu' rogozanu' ş'al altor criticataci stingaci.

da' si cu agiutoru' militant anticomunist si activist de mediu al domnului gubernatore mihaiu, milionaru'n parai cheghe(ga)varist roz bombon, cel car' o facut, si el, la fel ca basea, rezistentza p'in cu(ver)ltura (rapirea din seraiu) si blugi la balot, ca doara se lauda ca tacsu o fo si el marinel, aripa curat-ne-anvers-ista, biensiurrr.
tot el, gubernatoru' pus de guvidele sov sa'i pazeasca delta, si mormolocii,  sugaretz de la multzi altzi berbeci abstinentzi cu lovele mogulistolabaneze, se baga si el s'o iubeşte pă herta, in 7(shepte) pozitzii, si figuri, 'nc'o ocazie, buna, sa le dee la cap-ac unora de nu se'nscrisera, inca, la usla, idealu' dă azz al adevarat a'nviat-ului anticomunism-antisecurism-ului legitimat grivco, cu militantzi, adevaratzi, cita frunza si earba, bine, si temeinic, crescutzi, cu ochii la badea, ciutacu si mingeacu' lenii, nu leanii.

aplecatziunea sp'e contestatziune si violentza, nu numa' verbala, inclusiff a unora ce 'n vremi nu prea 'ndepartate militau "pentru linistea voastra" sau "dormi liniştit, fenei lucrează pentru tine", ilustrata, foarte bine, si de 'nclinatziunea lu' gubernatoru' d'a se'mbraca 'n tzoale militare, chiar si roz, si d'a se poza in posturi martziale cu arma (de butaforie?) 'n mina, muchachos, se manifesta acuma nu numa sub formele "benigne" de "aplaudaci" ce'l tachineaza  pe liic(h)eanu la conferintzele de la ateneu, dupa cum urmeaza'n poza de mai jos, ş'a-laturi de ea:
Vlad cel Groaznic spunea... PANA NU DISTRUGEM MAFIA BASISTA, NU PUTEM SPERA LA NIMIC BUN IN CARPATHIAN GARDEN!PDL-prele sunt cea mai cumplit infectie umana navalita asupra lu' Land of Choice, de la bestiile staliniste incoace! Vreau sa-i vad pe toti ca pe Ceausesti! Vreau sa fie executati cu batele, cum faceau Khmerii Rosii! Vreau sa experimenteze pe pielea lor ceea ce au planificat (proiectat, de la "proiecte", cum ii place Urdorii sa spuna) pentru populatia Romaniei! M-AM SATURAT DE SCURSURILE ASTEA DEGENERATE!



liicheanu s'o cam spariat, dovedin' ca nu'i cine stie ce scula pa bascula care sa ne dee noo apeluri nesimtzite, si pa vremea cin' il cătau minerii, in iunie 1990, pe la piatza "casii presii scinteii libere",  asa ca nu'l vaz prea bine 'n eventualitatea cin' baetzii, adevaratzii baetzi, trec la fapte, ca doara nuş-ulica o zis'o foarte clar: "vreau să vă comunic că începând de azi şi eu am decis să deschid o vânătoare cruntă împotriva domniei sale şi a tuturor celor care îl sprijină", nu?
*************************************************
nu mai bine s'ar retrage boerii la penzie?
ca ş'aşa's "obositzi", dupa cum bine remarca multa lume, incluziv io, dupa ultimele aparitzii pa tvr unu... si nici nu si'o mai iau 'n freza, si'n fraza
*************************************************`
LIVIU MIHAIU, BANII 'NAPOI!!!
=========================

Un comentariu:

Basarica spunea...

Militantul asta anticomunist are grad.

Trimiteți un comentariu