sâmbătă, 5 februarie 2011

parafare







pentru ca mi'e lene, si nici nu se merita, plasez aici elementele dintr'un eventual colaj cu sigla noii opozitzi, cu'n singur "i", democracice

6 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Va fi noua putere. Dar acum doi ani nu stiu sa fi postat ceva asemanator la alianta dintre PDL si PSD...

niku_elektriku spunea...

te inseli, lilick!

noi, astia pe care ne facetzi voi, "galbejitzii", drept portocalii, nu prea halim cacareze politice, d'apai sa mai si multzumim frumos.

la voi e dragoste puternica si profunda, chiar daca nu recunoastetzi, a se vedea cum s'o facut "acomodarea" prin blogroale.

jderu' spunea...

Asta da sruțocămilă, donm'niku! Nu cred că discipolii mioritici ai lui Che vor dori să apară în siglă din moment ce nu au dorit să apară nici în titulatură.
În 21 de ani de exercițiu democratic clasa politică românească a produs cei mai liberali socialiști și cei mai socialiști liberali denumiți generic "opoziția democratică". Acum stau si mă întreb: dacă opoziția democratică va ajunge la putere, în opoziție vom avea opoziția totalitară?

niku_elektriku spunea...

pai nu, jdere, ca, n'ai auzit?
pedeleua moare (da' nu se preda! nu se cristian preda!)...

si raminem doar cu put(o)erea democracic-to(n)talitara de stinga/dreapta/sus/jos, cu mircea badea internat la balaceanca, ca n'o sa mai aiva pe cin' sa batza!

Riddick spunea...

Le dă Băse peste ţurloaie, nicio grijă.

Când îl hâţânau de sfori pe Johannis, parcă erau mai mulţi, este ? ;-)

Şi tot nu le-a ieşit.

jderu' spunea...

Eu cred cã s-au cam grãbit cu alianta asta acum când sunt la abia 68% în sondaje, domn' niku. Trebuiau sã mai astepte pânã aveau mãcar 99%.
Pe Mirciulicã îl angajeazã iar Cristi Burci, numai cã de data asta îl pune la împins vagoane cã televiziune nu mai are.

Trimiteți un comentariu