marți, 31 mai 2011

  am ajuns sa ma 'ngrijoreze     

 starea de neodihna 


  a viitorului presedinte  
 
  al patriei  

portocaliii de toate spetzele gresesc amarnic fatza de viitoru' presedinte al tzarii atunci cind il acuza c'ar fi marele lenesh al natziei.
vretzi sa insinuatzi ca asa arata un hom hodinit? 

inregistrarea de mai sus, obtzinuta fara ajutoru' serviciilor lu' basescu sau dinu patriciu, nu poseda sonor dinadins pentru ca eventualii privitori sa nu fie perturbatzi in vizionarea, la o rezolutzie de neinvidiat, remarcabilelor  cearcane crinoline, cele ce nu pot fi explicate satisfacator printr'un trai de huzur asemanator celui sugerat de deontologii de servici   basescieni.

(nu 'ndraznesc sa'mi imaginez c'ar avea cearcanele desenate cu creion dermatograf asa cum zic unii c'ar avea paru' boxit)
eu unu' m'am cosolat: acesta este presedintele supt care io n'o sa mai apuc penzia, pentru ca pe parcursu' celor cel putzin doo-trei mandate ale lui are sa dispara insasi notziunea de penzie, macar aia de la stat, asa ca o sa aiva ocazia sa devie un presedinte de foarte dreapta!
catzavencu, nu fii trist, rrromunia merge 'nainte prin partidu' liberal sotzialiuzd! 

10 comentarii:

Anonim spunea...

io cred ca zicea "Inger, ingerasul meu" si nu-si aducea aminte cum e faza cu el "mic" si-apoi, cu putin ajutor, el "mare". asa ca l-a pus "ingerasul" sa repete toata noaptea pe coji de nuca. s-ar putea sa fiu rau si sa fie doar nistte cearcane de la grija zilei de maine.

Shadow spunea...

eh nikule dar matale esti om de dreapta tata nu stai matale in "smecheria" aia de se numeste "pensie de stat".
Si cum o sa fi un "batranel" activ si inca "verde" (nu ca tovarasul ilici care e verde doar la tv) iti vei face o firmulita si vei trai pana la adanci batranete fara griji. ooops s-ar putea sa dureze cam mult si sa trebuiasca ceva mai multe spagi la fisc cf "ideilor extraordinare"(vine de la "fiinte extraordinare") pdliste actuale(ordinul 1984/2011) dar unde e ordin nu-i tocmeala deh. Rabdare si tutun ca ai toata viata inainte nu face sa te demoralizezi gandindu-te la pensie si in plus "de stat". Ea inca nu a disparut dar valoric NU reprezinta "foarte mult" in "inteleapta" guvernare a lui taica basec si a liliputanului boc.

si ca sa te parafrazez "nicule nu fii trist rrrromunia merge inainte prin partidul pdlist absolutul comunist".

niku_elektriku spunea...

@sareinochi

aparentzele 'nșală, ca sa nu zic ca deșală, 'ntodeauna!

ș'apoi, pe mine aceste cuvinte ma doare :)

niku_elektriku spunea...

@ shadowe

sint absolut relaxat in directzia asta, carevasazica ca mi'am luat gindu', indiferent ce nimurici, 'ncercanatzi au ba, or fi la botoanele nenorocitii de patrii

Shadow spunea...

@nikule
o dai la intors acuma. Pai esti ingrijorat de oboseala "pre prezidentiala" a lui crin, bagi soparla ca esti consolat cu pensia pe care "nu o vei mai apuca"(sindromul drobului de sare) de unde trag concluzia ca "azi" nu ai inca pensie( "fericitu-le") deci merita sa faci nitel misto :-). Uite ca sa vezi ca nu sunt baiat rau nu-ti mai dau sfaturi cu "privatizarea supt" "fiintele exceptionale" basea si bocana, iti spun cum se descurca maica-mea cu pensia ei. Se descurca cu "mine". De unde trag eu concluzia ca chit ca poate fi dureros trebuie sa-ti indemni copilul sa emigreze ca sa poti si matale sa te descurci mai tarziu(cinic stiu). Cine n-are copii sau nu au prea fost interesati de scoala acestora, ghinion(si mai cinic) asta e mesajul "adevaratei drepte" asa zis "tru-iste".

Anonim spunea...

macar ne doare cuvintele pe unii ca noi. pe altii nu-i doare nici macar (magar) mintile. diferenta ar fi ca noi avem cuvinte (ce sa ne doara), ei n-au minte (ce sa-i doara?).

Daniel Francesco spunea...

Niku, cu cred ca pentru sprijinul pe care lai dat (da' mai ai timp sa negociezi si sa treci la felicksii criniliescovenizati) dictatura lu' Basescu vei avea de suportat urmatoarele consecinte:
- ti se va da curent la pret de Gazprom, can' o vrea baietii dastepti ai nasilor Nastase-Videanu;
- vei face munca de teren pe altaru' corului Alexandru Barladeanu la nou' festival al muncii si Crinatiei pe nume "Alianta Socialista, campeonii Pacii E"!
- te vei ocupa personal si prin interpusi (iti recomand numa' pnl-isti buni, cati o mai fi, ca psd-istii jmanglesc hartia, tusu', revolutia) de numararea celor 1000000 de locuri de munca patriotica promise in programu' Ilici, in sectoru' de stat cu mana-ntinsa ca la particulari nu tine.
- ultima: vei infiinta pe bani europeni (se ocupa Vanghelie) o agentie de sondare a opiniei publice in care vei avea rolu' de a albi rosu PNL-ist si de a inmulti ca la chineji numaru' de adepti ai lui Feliks. Gata, Pa!

niku_elektriku spunea...

@shadowe
p'asta n'am vazut'o decit acu', asa ca nu pot sa'tzi raspund decit defazat :)

in ceea ce te priveste te vaz prea abcorat in meandrele concretului ca sa pot spera sa te mai infiez...

niku_elektriku spunea...

@ sareinochi

memorabila formulare!

niku_elektriku spunea...

@ daniel francesco

mi'e teama ca devin, pe zi ce trece, o partida tot mai pierduta pentru ambele-amindoua taberele, daca or fi 'ntradevar tabere opuse, in vecii vecilor, amin!

si'mi reiau rolu' de cetatzean turmentat care nu stie cu cine, si daca, o sa voteze.

de fapt, cu "aia" stie sigur ca n'o sa voteze niciodat!

Trimiteți un comentariu