marți, 17 mai 2011

   printzu' şarl preşedinte!   


şansa de scapa(ta)re a tzarisoarii asteia ramine tot in nurii unei anume doamne blonde, daca'si da si dinsa straduintza un pic mai mult, astfel incit printzu' şarl s'o lase'n belea de angletera, ca vaz ca baba lisaveta vrea sa'i 'ngroape pa totzi, si pa baba camila, cu cucoaşa ei cu tot, si sa s'apuce d'un descalecat nu in harghita or sibiu ci taman in buricu' tirgului la bucale, in calitate de printz mostenitor al nurilor presidentziali.

p'asta chiar se merita sa'l proclamam or rege prezidente, ca sa 'mpacam si popo'u' conservator intr'ale schimbarii traditziei republicane veche de mii de ani la noi, or prezidente regent-permanent, ca altfel nu vad cum am putea termina si  noi in urmatoarea suta de ani macar alea doua trei strazi din vechiu' centru istoric unde cladirile stau sa se prabuseasca peste umbrelutzele dotate cu aere conditzionate cu umidificator de creere 'ncinse.


4 comentarii:

Riddick spunea...

Udrea e mulţimea vidă ("nulul" în JT, MT, ÎT ;-) ). Şarl e o panaramă de om, un fel de Paleolog de Albion. Dacă era "hombre" cu adevărat, divorţa de Ladidi după ce aia înceopuse campania de discreditare (prens Harry se pare că nu-i al lui).

PRINCE CHARLES ~ THE SUSTAINABLE PRINCE

Lilick Auftakt spunea...

Si-a dat ea intalnirea cu el, dar nu si el cu ea. Charles a preferat sa se intalneasca cu tarani din zona, decat cu toapa de la Bucuresti.

niku_elektriku spunea...

@ riddick

bine, si ce te fac, dom'le, fara nul?

risti sa intri "intre faze", si sa te "prinda flama"!

(mi'e 'm place printzu', macar pentru faptu' ca alege sa piarda timpu' p'aici, lucru ce ar fi de neimaginat ptr beizadelele 'mbogatzitzilor nostri de razboi)

niku_elektriku spunea...

@lilick

de regula se 'ntreaba (intre "baietzi"):

"da ea stie?"

atunci cind cite unu' se lauda cu cuceririle lui.

asa e si la fete?

Trimiteți un comentariu