marți, 3 mai 2011

  tinar, da' (mult prea) nelinistit

sintem un popo' tinar, infantil, chiar, asa ca propun infiintzarea de urgentza a unei autoritatzi natzionale  de protectzie impotriva supunerii lui la rele tratamente, de genu':
creştini să se-nghesuie în stilul caracteristic pentru o sticlă de apă sfinţită. Mii de oameni, zeci de mii la unele biserici sau monastiri se luptau cu jandarmii/poliţiştii/mascaţii pentru licoarea “magică”… şi cum priveam imaginile cu oamenii ăştia tare mă minunai, mai tare ca la un film de Oscar, mă-ntrebai: “Dom`le, da` până când, oare ne vom mai deştepta din prostia asta ce s-a întins ca o negură peste ţărişoara asta?”
or
Sute de persoane s-au călcat în picioare, azi-dimineaţă, pentru 2 litri de ulei. Călărăşenii au luat cu asalt magazinul Minimax 

si ar mai avea cacalau de lucru cu politicieni or ziaristi ce ne trateaza de idiotzi, indiferent daca unii chiar sintem.
e inadmisibil sa existe asociatzii si oengeuri, ba, in unele cazuri, chiar institutzii ale statului, care sa se ocupe de protectzia a tot ce vrei si ce nu vrei, de la copii (nu numai cei ai strazii) la comunitarii mioritzici, de la floarea de coltz pina la melcii fara casa, dar in ceea ce (ne) priveste natzia asta nenorocita, pe care totzi o iau la shtanga cum la vine la mina/gura/alte organe, ea e lasata sa vietzuiasca in voia sortzii, sa 'ncerce sa razbatza p'in mediu emiamente ostil precum  iarba aia saraca ce iese printre bolovanii de riu ai drumului de tzara pe care merge hodorogit romunia.

=============================
comparat cu emisiunile odioase de la televizor sau cu alte filme romanesti, da impresia unui film igienic. Am senzatia ca a fost, intr-adevar, gandit asa. Nu este un film de la care sa iti vina sa fugi, nu e unul pe care sa vrei sa-l ai pe dvd in casa, dar poate fi un inceput pentru un gen de filme care, incet-incet, sa de-manelizeze natia.
o sa ma duc sa vad filmu asta!

7 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Pentru ce le trebuie unora cate trei bidoane mari de ulei o data? Am vazut asta in poza...

ribelalu` spunea...

Singura ocazie cand cumpar mai mult de 3 litri de ulei odata este cand fac schimbul la masina.

niku_elektriku spunea...

@ lilick

nu e traba daca'i trebe or nu'i trebe, ci ca e supus unui tratament degradant, asa prost si mafomist cum e el!

niku_elektriku spunea...

@ ribelalu`

"imbuibatule" !

lucian007 spunea...

La noi Pomana e sport naţional! Dacă am participa la Olimpiadă, am lua numai medalii de aur!

niku_elektriku spunea...

@ lucian007

d'aia sintem totzi asa de galben de grashi?

lucian007 spunea...

Doar unii dintre noi... :)

Trimiteți un comentariu