luni, 30 mai 2011

e cazu' sa statzi

linistitzi la locurile voastre:

tri(ne)bunu' s'a asigurat

de noi catindaturi 

pline de succese

multe 

indiferent la ce fel de dignitate publica...

daca e sa ne luam dupa stocurile supranormative de afise stivuite in propriile'i sedii de partid.
si de stat.
in studiourile realitatzii si antenei 3.

2 comentarii:

Daniel Francesco spunea...

E o cerere uriasa pentru afisele PRM, sunt cozi, cetatenii asteapta venirea Tribunului cu sufletul la gura, pe stadionul Lia Manoliu, renovat ca tot Bucurestiu' de inspiratorul Oprescu-Suspendatu, Ponta isi potriveste cravata de pionier iar Crin ii sta alaturi, chiar in spatele lui Ion Ilici Iliescu...

Carele de reportaj Anten-Feliksoide si Fost-Vantu-il-declar-Nul nu prididesc sa filmeze multimea entuziasta care scandeaza: Traiasca RRRomanii Verzi! Jos Capitalizmu'! USL - Campionii Pac(ii)e! (vezi poetu' care a scris "paduche de pace...", ce l-au mai iubit aia din tribuna!

niku_elektriku spunea...

@ Daniel Francesco

e o exagerare pe undeva, tzinind cont ca, totusi, vadimache e un presedinte auster, ce stringe ca furnicutza afishutz linga afishutz (diminutivu' e la locu' lui aici, avind in vedere dimensiunile liliputane ale formatului in contrast cu masivitatea semeatza a subiectului) pentru zile negre, ca nu se stie ca pamintu' cum o sa mai fie situatzia padurilor patriei, cele care ar fi urmat sa fie sacrificate pentru "cauza", in conditziile in care aceste continua sa fie defrishate de oculta verestoyana cu totu' dinadins pentru a'i zadarnicii lui, tribunului, o izbinda izbavitoare absolut previzibila si recomandabila, ca, vedem cu totzi, pastilele's din ce in ce mai scumpe, iar productzia textila absolut insuficienta pentru cite cameshoaie cu mineci lungi ar fi necesare :)

Trimiteți un comentariu