vineri, 6 mai 2011

   si dai, si lupta, neicusorule   

relatzia peneleului (auzi lilickooo?) cu casutza mea poshtala continua netulburat, si nesolicitat, de data asta pentru a ma chema la lupta cea m(o)are, la intrare (in blok), pentru a'i turti fesu' lu' bok-polobok, cel cu bujetu' auster in ciok, si a'i strica freza, cu foreza, lu' diktatoarea boxita a chiorului de pe deal, vale, deal, vale, unde'i sta si iesirea din recesiune, acolo'i va sta si capu' (face capu' trage).


  in lupta cu PUTEREA pentru tot ce e  al meu

  in lupta cu PUTERA, ca m'am saturat de greu,  

   in lupta cu PUTEREA suntem  

ne'am saturat sa va credem   
(morometzian text!) 

 un adevarat cintic mobilizator (banui ca'i cintic) de ultra stinga cum ii sta bine unui la fel de adevarat lider de messe, si dupa messe, daca se poate, liuberal pina'n maduva ochisorilor lui albastri, albastri ca stelele dupe umerashii conservatori de timpi de antenna rezervatzi

ca si io m'am saturat, de greu, si la vara cald...

da' mi s'o stricat umbrella! 




putea sa'mi puie si sidiu', cum facu' mareshalu' acu's citziva ani, cin' mi'o pus sidiu' cu colinde de craciun in plina vara (o sa reiau, si'o sa tot reiau exemplu' asta de politica a bunului simtz cu copii nevinovatzi bagatzi la 'naintare!)...

((((((((((((((((((((((((((((O)))))))))))))))))))))))))))))))

ps:
n'am nimic impotriva ca "astia", bocii si gaska,  sa'si rupa gitu', eventual sa mearga unde o 'ntzarcat mutu' iapa.

cre' ca o sa m'apuc sa scriu si io poezele, cu toate ca n'am la actiff decit freo doo strofe pornografice pe la virsta primei masturbari; poate mai fak si io un ban, daca'mi iese mai bine ca moromotzatzeilor... 

2 comentarii:

Shadow spunea...

Acum ma prind eu cum e "cinticul" de ultrastanga. Cand ma saturasem si io de "unu" nu ma gandeam ca "participarea" si sustinerea publica a "satulului" de creare a "omului nou multilateral dezvoltat" era de "ultrastanga". Poate nu era. Azi cand "satulul" personal se refera la "reusita existenteti si perenitatii" acelui "om(oameni) absolut "multilateral dezvoltati" e de ultrastanga. Sa inteleg nikusorule ca ai participat la vre-un mars de "nesatuli" de te-ai saturat de marsuri sau te-ai saturat doar de invitatiile pnl-ului si de "datinile" dupa pnl?

Maica-mea dar si eu ca trebuie sa suport "satulul sau" s-a saturat de "scrisorelele" oranj de "succesuri" de nebanuit in reforma. Vorba aia "pensia i-a scazut" dar scrisorelele spun ca i-a "crescut". Adevarate "succesuri" de pr marca tataru & comp. Nu imi pun problema datelor personale si ale "felicitarilor" pt ca vb aia "tablagiii" ajunsi azi generali de la ontanu in sus au ocupat mereu posturile de la "ochiul si timpanul".

Cat despre referinta la "mese" si "dupa mese" ii sade mult mai bine alcoolicului national, imbecilului (cuvant prezidential) care ocupa inca postul de presedinte.

PS. Iti propun sa dai cd-ul la saraci. Poate asculta ei macar vara cum e cu "datinile" Craciunului. Sa traiasca si ei din "amintiri", pe vremea in care "nu gaseai" dar macar te "descurcai".

niku_elektriku spunea...

@shadowe

viatza'i complexa!
de ce ne'am mai fi nascut?
de ce am mai fi existat?
dracu stie!

Trimiteți un comentariu