miercuri, 25 ianuarie 2012

activu' (si inactivu')
de partid si de stat
fatza cu agenturili straine
si buletinu' meteorologic

1.
intzeleg ca atunci cin' un partid cistiga alegerile - si formeaza gubernu' dupa aia - sa aiva posibilitatea sa faca o serie de numiri politice intr'un numar limitat de posturi din administratzia centrala si locala, pentru' a asigura "transpunerea in viatza" a programului sau gubernamental.
e de presupus ca acei oameni lucreaza spre binele patriei si pentru asigurarea, prin buna gubernare, a unei imagini impecabile pentru partidu' din care provin, ca doar interesele lor de lunga durata ar trebui sa fie indisolubil legate de interesele "organizatziei" si de cariera pe care ar putea'o face într-însa.
mai are rost sa spun ce se intimpla in realitate, cu osebire in ultimii citziva ani, cind cete vesele de baetzi si fete au cotropit tot ce era post in aparatu' de stat, pina la nivel de sef de tziitor de sugativa?
si care nu pentru a pune in aplicare programu' gubernamental au ajuns acolo, nici macar multzumindu'se cu salariile babane pe care "si le'au tras", ca fiecare se simte dator sa aduca si o mica capusha cu el care sa suga de vlaga leshinatele orga(ni)sme "gazda"
2.
bine'ntzeles, domnule basescu, ca l'am auzit/citit si noi pe gaspadin voronin zicind ceea ce a zis, da' nu pentru asta va iubim noi! 
3.
am auzit/citit ca aristocratu' dom' baconsky a trecut la amenintzari/shantaje la adresa d-voastra, prin intermediari de mica statura (”Un exil de cinci ani la Bruxelles i-ar putea oferi răgazul redactării unor memorii de ex-consilier prezidenţial”) 
 4.
A NINS! 

tocmai d'aia sustzin cu entuziasm rugaciunea lu' tetelu:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu