luni, 23 ianuarie 2012

ce vreau sa zic?
 (daca ar conta, nu ponta!)  
nu va fie frica,
incepe liga lu' mitica! 

daca unii sint niste prosti si/sau ticalosi, asta nu'nseamna ca altzi prosti si/sau ticalosi trebe lasatzi sa se perpetueze la putere, indiferent de mijloace.

pentru ca de "mijloace" e vorba in propozitzie, altfel nu vad de ce s'ar priponi pe picerele din'napoi actualii gubernantzi, care, altfel, ar trebui sa salute cu entuziasm  initziativa de devansare a alegerilor, ocazie nesperata de a scapa cit mai repide dintr'un an ce numa' luxuriant nu s'arata.

sa arunci peste bord ciosvirta jacuzzi-ata a lu' baconsky e de tot risu',  dragi preteni si tovarasi, chiar daca respectivu' se amagea cu gindu' ca e prim-vice-presh al partidului prezidentzial.

toata strofocarea lui pentru impunerea unui asa-zis "vot prin corespondentza"  nu i'a ajutat la nimic (?).

tzinetzi cu dintzii sa transformatzi  meetingurile alea leshinate in adevarate mishcari de masse&scaune si pe cei doi co(s)mici vestitzi ai antenelor in adevaratzi  stilpi ai pietzii?

si la ce va  foloseste ca miine n'o sa avetzi curaju' sa scoatetzi, "de zioa unirii", nasu' din plapumi?

vedetzi ca mai e putzin si vine meciu' stelii, cu cinzeci si ceva de mii de actantzi dornici de sinje strinsi la un loc, pe care nu se stie ca pamintu' daca jiji o sa poatza sa'i influentzeze "in mod pozitiv", sa traitzi!

incepe, uite'acushi, acushi, acushi si liga lu' mitica, ocazie cu care n'o sa doritzi sa auzitzi ce'o sa va suporte urechile (macar atit si tot n'o sa va prea placa!).

pe adrian nascase, uitatzi'l, cum l'o uitat si lumea.

ca sa ce?

"modernizarea statului"?

hmmm!

ce va facetzi, bre, daca "cistigatzi" alegerile?

***********************************

PENIBIL!


BEY, DACA TOT O SA PLECATZI (SI O) MACAR NU FITZI MAI PENIBILI CA COMUNISTII IN '89!!!

(au inceput sa dee cite o suta de lei  la diferite categorii sociale,  in frunte cu rebolutzionarii, evident, ba chiar vor sa adopte DE URGENTZA  "legea lustratziei" la  picior - in fund - de lemn!!! de o suta de ori penibil!!!  iar penibilii aia din opozitzie "se gindesc" daca e cazu' sa'si ia catrafusele si sa plece din parlament...)

ROGO, NU TE LASA!

4 comentarii:

Anonim spunea...

@ domn' niku

domn' nikule, noi ce sa mai inzelegem din toate istea. bag sama ca dl baconschi zice ca a fost foarte bland numind pe toata lumea mahala si alte chestii si ca a fost falsh interpretat de fortele raului. nu zic ba, fortele raului asa au facutara, dar de ce la l-a interpretat falsh si fortele binelui prin fortza suprema a binelui (emil boc) seful fortelor totale(itare) ale binelui - pdl.
ti-am scris ca sa I pak dau stire la matale ca eu NU o mai votez pe monica noastra preferata si sa te intreb matale cu cine o sa macovei, ca de votat nu mai poate fi vorba.

sanatate,

dt

niku_elektriku spunea...

@dom' tudorane,

nu stiu cum se face, da' "viatza", cu nebanuitele ei meandre, va cam da dreptate!

sper ca macar in privintza ma'melor macovei si pora (pe tia serbanescu stiu c'o apreciatzi, inca!) ca si a conashilor tapalaga, preda si chiar patapie (pentru mine a ramas o nebuloasa episodu' "felatziei geoniene") sa va inshelatzi un pik!

i'am inshirat "p'astia" - care'mi vin acuma'n minte - pentru ca mai am o urma de stima pentru ei...

pe monik o banui c'o abureshte base cu promisiuni desharte de "reformatzie" a partidului, dupa ce'or pierde puterea. parca nu "se stie" c'o sa'i fie reproshata tocmai apartenentza la actuala conducere, ca si a altor 'telectuali shovaielnici si dornici de p'opashire materiala si spir'tuala.

n'am senzatzia ca ea "ar fi pus botu'" pe deplin!



multzam de vizit!

Anonim spunea...

@niku

domn' nikule, eu as vrea mai mult decat matale sa ma insel si chiar sper sa se intample asa, numai ca astept cam de mult si nu stiu cat mai poci astepta.

monika nu mai poate reforma nimic, acu' si ea, si cristi preda si altii au fost demascati drept ineficienti de eficientele neamtzu, carele neamtz, daca dai o fuga pe certocratzia, vei vedea ca azi ii declara nelegitimi pe presedinte si premier, pe care acu' o clipa ii apara de foc.
bre, matale stie de unde e atat bronz in .ro din care sunt cladite caracterelea astea?

asta e,

dt

niku_elektriku spunea...

@dom' tudorane

incep sa ma dumiresc: neamtzu'i, de fapt, "domnu' goe"!

un "obraznic mic", cu voe de la politziune

Trimiteți un comentariu