marți, 1 septembrie 2009

o dira de fost presedinte

domnul fost presedinte constantinescu vad ca nu vrea sa lase nici o dira din simpatia pe care i'o purtam pe vremea cind era victima securistilor reunitzi de la antena 1 + mai + mfa + mineri + ion cristoiu.
chiar daca el ca persoana era la fel de caraghios si pe vremea aia, cu aeru' ala martzial, de parca inghitzea 'n fiecare dimineatza, pe stomacu' gol, cite un teu de spalat pe gios.
si chiar daca el a fost muuuult mai anticonstitutzional, in multe din miscarile pe care le'a facut, decit este cel pe care'l acuza, cu atita foc, zi de zi.
pe linga demiterea absolut hilara a unui prim ministru, e vorba de la fel de caraghiosul radu vasile, cel cu unghiutza, mai pot fi amintite si multitudinea de comitete si comitzii, un fel de cfsn-uri, atit in plan central cit si local, insarcinate, parca, cu combaterea coruptziei. cu rezutate pe masura.

se pare ca el chiar era un fel de stapin al dosarelor pe vremea aia, deoarece a cam dovedit ca era la curent cu situatzia pe linie informativa a diferitelor personaje, vezi cazul aceluiasi prim purtator de unghiutza, si totusi le'a numit in functzie; de ce oare ? sau vezi cazu' spionilor lu' severin, a caror lista pare'se ca zace si azz in propriu'i seif, la fel ca si scrisorica perduta a lu' geoana, ambasadoru' den america, prin care acesta'si manfesta terebela'i mindrie si satisfactzie odata cu 'ndepartarea satrapului iliescist.
cam multa intrigaraie pentru un asa de amarit profesoras provenit den sotzietatea tzivila !

da' ce face el azz nu poa' decit sa'l ambîtzioneze pe un tip ca basescu, si chiar sa'l faca sa'si revizuiasca intentzia de a nu mai candida.

ca doar n'o sa se apuce sa zica, la sfirsit, ca pe el nu l'au invins structurilii, ci ca l'a 'nvins milica...

Un comentariu:

turnofftheglory spunea...

Niku' el se vede lider regional in oglinda. Lasa-l dracu.

Trimiteți un comentariu