miercuri, 9 septembrie 2009

o vitzica, cu coc, la inalta poarta

Lidia Bărbulescu a primit moştenire preşedinţia Curţii  (miracolelor)  

 Evenimentul zilei Nr. 5645
Miercuri, 09 Septembrie 2009


Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), Nicolae Popa, care a împlinit 70 de ani la 1 septembrie, a propus Consiliului Superior al Magistraturii ca vicepreşedintele Lidia Bărbulescu să preia conducerea.


Preşedintele instanţei Supreme, Nicolae Popa, a transmis o cerere către CSM, pentru a o delega pe Lidia Bărbulescu, în perioada interimatului la conducerea ICCJ, solicitare ce va fi luată în discuţie în şedinţa de joi a Consiliului.

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), Nicolae Popa, şi-a depus cererea de încetare a raporturilor de activitate în data de 11 august, solicitând Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) să fie pensionat începând de marţi, 1 septembrie, când împlineşte vârsta de 70 de ani.

Cererea de eliberare din funcţie prin pensionare a lui Nicolae Popa, preşedintele ICCJ - membru de drept al Consiliului Superior al Magistraturii -, se va lua în discuţie de către membrii CSM joi, procedura fiind una formală.

....................................................................................................................................................

cooool ! rodicooo (stanoiu)... yesss !!!!

....................................................................................................................................................


3 comentarii:

Anonymous spunea...

Asta se hraneste cu copii fripti la micul dejun!Brrrr!

Riddick spunea...

Dacă va fi votată de CSM, este semn rău, va arăta că majoritatea o au tot dinozaurii. Om vedea. Mai are și Piratu' un cuvânt de zis, după lege.

niku_elektriku spunea...

ai vazut ce cuvint de zis a avut si piratu' !

Trimiteți un comentariu