marți, 1 martie 2011

elena'i tae macaroana lu' lia

hai ca leantza lu' zapacitu vrea sa'l faca pa batrinu' babarez oprescu sa fie reales cu noo'j noo virgula noo la suta din voturi, mai ceva ca ceashka, pe vremuri!
dupa ce vreme de trei ani o fo liniste 'ntre premarele care este oprescu si consiliu' mun'cipal, da'junsesm sa credem c'or pogorit injerii lu' plesu p'intre ei, si ca, astfel, nici pe shpagi nu se mai cearta, acuma'i veni unei mintzi cretze (si blonde?) ideea de cum sa'l lipseasca pe felcer de gloria d'a taea prea multe pamblici la obective d'ale noast'e, pedeliste, din tata (basescu) 'n fiu (videanu), cum e si stadionu', inutil, si aspirator de fonduri pentru eternitate, lia manoliu, locu' un' vom putea sa'l admiram pa borcea dansin' ca shakira, in loc de shakira'n original, cui ii place si aia.
acuma, e clar, n'or sa aiva atita sinje'n coaele lasete 'ncit sa zadarniceasca edificarea acestui proect de 'nsemnatate natzionala, cu tricoloare, da' o mica ricanare nu strica, ca sa vaza guvidele alegaretz a cui o fo ideea, si, pin' la urma, de un' or sa vie si banii, si anume, de la gubern, si, mai specific, de la ministeru' doamnii udrea, car' o sa fie 'ndreptatzita, nui asa? sa tae EA pamblica.
nu'i clar dac'o sa mai fie madama p'acolo, pe la gubernare, or orcare alt piceur de pedeloi, cin' s'o petrece maretzu' eveniment, da' ncercarea moarte n'are!
ii dau o veste proasta: nu tzine, madam! nu e pentru cin' se pregateste, ci pentru cin' se nimereste, nu stiatz?
felceru'i predestinat, de soarta, de dumnezeu' ateistului ilici, de tacsu securistu', sa culeaga toaaate laurele posebele, la fel cum or sa le culeaga si uslashii p'alea ale 'ntzeleptei gubernari bocbasesciene, si singura solutzie de damage control e achizitzionarea, in procedura de urgentza, a unei cantitatzi considerabile de azotat de amoniu, pentru a 'ngrasa porcu'n ajunu' lu' 2012.
mai vretz idei?

4 comentarii:

Lilick spunea...

Ma bucur ca ti-ai dat si tu seama ca intre Oprescu si consiliu a fost liniste, iar acum Udrea vrea sa il faca pe Oprescu mare. Da, chiar asta e intentia.

niku_elektriku spunea...

bre, lilick, da' nu'i faceai, cumva, campagnie lu' felceru' cindva?
stai linistita, ussl tot pe el o sa'l sprijine! iar in privintza manevrii aleia cu stadionu', nu cre' ca's mina'n mina (nu marius mina!), ci ca's doar prosti, rai si ticalosi, citeodata...

Lilick Auftakt spunea...

Nu, nu am facut campanie lui Oprescu! Insa am facut doi ani campanie contra lui Videanu.

niku_elektriku spunea...

te crez pa cuvint!

Trimiteți un comentariu