marți, 22 martie 2011

 ma doare pe mine'n palarie 
 de diversiunile voastre basiste: 
 lebia, csibi, severin si alte alea!  

acuma, lasin' la o parte pleshtile cazute peste tema reformismului pedelisto-basesc, facindu'ne pe noi acuma  sa ne zgiim ca fraerii la infinite dezbateri cu cea fost mai 'ntii, ou' clocit al bonapartismului sarkozyan, calare pa bombardea, or gaina beata a preaplinului diktatorial basescian, cu suzeta atashata la stecla de johnnye walker cu raza medie de actziune, sau daca se cere afara, or nu, savarina severina pe motiff de salmonela lobista, sau, si mai bine, de ce e csibi acuma barna si nu birna den ochiu' lu' blejnar, instigatoru' la linshaj de hunguri-bunguri cu sinje ros-alb-verzuliu, io nu poci spune decit atit: nu am uitat, baaa, ca pedeleaua'i ca pelteaua, aducind'o pe monicutza in situatziunea d'a trebui sa'i suporte unui pesedist-uslash ('nfatzishat, sub forma de chip aproape uman, mai jos, foarte jos), si zgoneac de felu' lui, esirile'n decoratziunile interioare ale televiziunii natzional-ghedesiste, cu laitmotivu' ca: "tu vorbesti, faaa, de severin, cin' voi ii avetzi pe ridzii-pidzi si pasat? si i'atzi mai 'mpushkat si pe negri...", trebuind aceasta, monikutza,  sa'nghitza galushka - nu? - ca doar ea ii protejaza p'aia, nu toata floarea cea vestita a partidului premarilor care este, ca s'au 'nfratzitara acuma si cu vanghelion, ca si el e om, si parca nu consiglierele lazarescu lazaroiu lazarus, mina dreapta, si ciunga, baetzi, a diktatorelui, e cel ce si'a adus prinosu' de contributzie teoretica, ca practeca ne omoara, la printzipu' sfint al prezumtziei de nevinovatzie de care nesimtzitzii aia sloveno-austrieci n'or catadixitara sa se prevaleze.
habzburgicii draku'!
si, bine'ntzeles, papagalii de pedeloi o vor lua "da granda" in mina, odata cu esscluderea, sau demisia, severinului, ca vaz ca i'or acordatara un ultimatum uslashii!
CINSTE LOR, CINSTE (CIHHH!) USLASHILOR!!!

2 comentarii:

Riddick spunea...

Eh... sensibilitatzile monicutzei (ea, cea de la EU Parliament Intergroup on LGBT rights).


Scoate naibii poza asta, care-ai pus-o moţ pe blog:

http://1.bp.blogspot.com/-8mBeOEDQPHk/TWLOGyrRjxI/AAAAAAAAEzU/321lZrXxn4M/s190/FeTeZe2.JPG

Eeeee....

lucian007 spunea...

Ioai, lasă nu te mai `nerva p-ăştia dân politică că nu merită. Tăţî îs o apă ş-un pământ! Şi ăia oringi şi aia roşii ca uouăle dă paşti şi ăia verzi şi aia incolori! Tăţi îs la fel! M-am dat sama deja şi mi scârbă să mai aud de ei! Apropo`, Iliescu ce zâce?

Trimiteți un comentariu