luni, 21 martie 2011

   "nebunii" care ne conduce   

nebunu' de gaddafi i'a cazut cu tronc "nebunului" basescu, care, la rindu' lui, nu i'a cazut cu tronc "nebunului" sarkozy, reciproca fiin' valabela. acelasi nebun gaddafi ii cazuse cu tronc lu' "nebunu" berlusconi, si, tot cu tronc, aceluiasi, "nebun" szarkozi, pina'ntr'o zi... numa' lu' madam merkel nu i'a cazut cu tronc decit absolut sanatosu' la cap putin! simple essplicatzii...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu inteleg de ce pui cuvantul - nebun - intre ghilimoaie !Oare nu e clar ca respectivii sunt de Spitalu' 9 ,iar noi toti ceilalti ,suferim la greu de pe urma lor ???

Unii chiar isi pierd rude si preteni si cunoscuti ,din pricina de Tomahawk-uri (cum a fost si-n Serbia )ca sa aive boboru' american litru de benzina la cel mai mic nivel den Lume !!!(in afara de Venezuela lu' Chavez)
Deci cam atat cu drepturilii homuncului ,si dat-i dracu' p-aia din Birmania ce se-mpusca de 10 ani ,ca n-avem ce suge de pe-acolo !

Bai ,hamerican-peoples >mai sugeti si PULA nu numai rezerve henergeticoase din alte tari ,dealtfel independente si suverane !!!!

niku_elektriku spunea...

@anonime,
pai da, cum altfel?
nebun fara ghilimele e doar gaddafi, ca el e cel "cazut", nu?
caruia'i putem trage, astfel, shpitzuri in gura dupa pofta irimii :)

Trimiteți un comentariu