marți, 1 martie 2011

scurt, si cuprinzator, de la fumurescu... GARANTAT VANGHELE!

…testul Vanghelie
de Alin Fumurescu

…cand accepti invitatia de a participa la o petrecere gigantica (400 de persoane!) oferita cu ocazia unei zile de nastere (43 de ani), se cheama ca ai daca nu o afectiune pentru persoana in cauza, atunci macar o doza zdravana de respect. Tocmai de aceea mi se par demne de consemnat numele unora dintre participantii la petrecerea organizata de Marian Vanghelie (pentru ca despre el e vorba, daca nu ati inteles deja) la Taverna Sarbului.

Sa incepem cu bucatarul – Mircea Dinescu, care si-a oferit cu gratie poetica serviciile, expertiza culinara si vinul (rosu si alb, dupa cum ni se precizeaza). Sa continuam cu venerabilul Ion Iliescu, cel care in urma cu doar cativa ani se rusina de ascensiunea primarului sectorului V in PSD.

Raman firimiturile: Cozmin Gusa si Lavinia Sandru, Mitica Dragomir si Eugen Simion, Emil Hurezeanu si Dan Diaconescu, Mircea Geoana si Victor Ciutacu, liderii sindicali Bogdan Hossu si Marius Petcu, Mihai Gadea si Viorel Hrebenciuc, Stelian Tanase si cantaretul Marcel Pavel. Tortul a fost personalizat cu poza lui Vanghelie pe fond rosu cu trandafiri.

Pofta buna si la multi ani!

2 comentarii:

Galeata cu Pixeli spunea...

Asta e, Hurezeanu merge la ziua lui Marean, de vreme ce boierii mintii nu-l mai invita nici sa treaca strada impreuna, din motive de nefrecventabilitate defitiva a argatului mogulist.

niku_elektriku spunea...

@Galeata cu Pixeli
cin' ar fi putut zice ca si asta'i epicurmamaligian?

Trimiteți un comentariu