joi, 3 martie 2011

hodoronc trosca!

sin' la mare moda zilele astea uslashii, nu numa' aia politici, dupa ce diktachioru' o bine-voit sa respecte legeacu toate ca nu i'o fi cazut bine la lingurika, nici la procentele cazute closhka.
marturisesc faptu' ca nu ma numar p'intre cei shocatzi de decizie, desi un shock tot avui la vederea capatzinii aceleia calcinate din "adevaru"
chiar, ce'or fi facut in noaptea de 21 decemvre noosuteopzesinoo vitejii uslashi, domnu' nashu', ca io i'am zarit , pe unii dintre ei, cum incercau sa'si ascunza, a doua zi dimineatza, pulanele, scuturile & cashchetele greu incercate, daca e sa ma iau dupa cum aratau?
si, daca tot om fo' noi asa de antikaghebisti, cum se esplica ca astia misuna si'n zilele noast'e fara sa'i deranjeze  nime?
ba dimpotriva!

2 comentarii:

Shadow spunea...

dada hodoronca trosca hatz. Nu erau eroi erau "securisti" iar "omul de bine" militaru (nici macar post mortem retrogradat si retras din titluri) dovedit gru, kgb si compania e de bine.

explicatiile pt "cum misuna" astia azi le ai in decriptarea "paradigmei" militaru de mai sus. ce chestie taman ala de l-a "dat in fapt"(dovedit) pe kgb-istul militaru e printre aia din lista de mai sus. sunt sigur ca e "pura" intamplare si se "speculeaza" prea mult.

Asa cum intamplare a fost si doborarea elicopterului cu nuta si mihalea. toate urmele se stergeau singure singurele. Si azi se mai sterg "putin" prin asa zisul "respect al legii". oricum probele de la timisoara au fost si ele "atent" sterse de acelasi militaru. doi dintr-o lovitura sau poate chiar 7 precum "croitorasul cel viteaz".


Interesant mod de a "respecta legea" selectiv. Nu neobisnuit insa la "viziunea" sa asa zis politica.

niku_elektriku spunea...

@shadowe

hai ca te'ai 'ncins!

pentru bibliografie exhaustiva intra si tu la marius mioc, ca militaru o murit, bre, de f'o zece ani, si tot nu vaz produsele vestitei antikaghebe publicate p'undeva, ca doar nu i'o fi lichidat ala pe totzi!
or astia sin' patriotzi, asa, la fara frecventza, si acuma's ocupatz cu contractele cu statu', sau chiar cu statu' rus?

Trimiteți un comentariu