marți, 26 iulie 2011

obligatoriu la stinga 
tot 'nainte! 

in asteptarea noii mari rebolutzii mondiale din octombrie, care chiar merita facuta daca amaritu' asta de capitalism o da cu o perseverentza remarcabila cu oistea'n gard, ma gindesc sa'mi iau si io liber "de la bec", ca vaz  c'a ajuns pina si ponta sa se riza "de noi", indreptatzit, pentru noile masuri anti-cri(t)za, cu patent de la vanghele (ala cu econo-auto-matu').

o sa avem un gubern "garantat vanghele" de toata frumushatza!

nu degeaba ii face madam udrea (si lazaroa) o curte indracita lu' vanghelis...




hopaaa!

deci, i'adevarat ca "sa'tzi fie rusine, dinu patriciu" s'o cam 'mpacat cu diktatoru'!

poate deschide ioconomatele la micRo

12 comentarii:

Anonim spunea...

pai, de la vorbitul lui Marian Sarbu (lasat intr-un singur ou de Nastase) si pana la aplicarea in punere cred ca mai este ceva cale. in fond trebuia si Ponta sa mearga razand in concediu, la cat rid a adunat de grija poporului.
si zici ca s-arata mare impacare intre pixelul albastru si flama violeta? d-aia nu mai vorbeste Crin nimic - e albastru si rade galben si-si vede viitorul violat (unde naiba n-am apasat tasta care trebuie?). si io care credeam ca numai doarme ca-i in concediu... tz,tz,tz! (in sâc trece gloria lumii!)

Anonim spunea...

Marian Sarbu? Nu e Ilie?
http://alexromanul.wordpress.com/2007/12/15/adevarul-despre-accidentul-lui-ilie-sarbu/
Acum ca si Marian este in deficit, nu stiu! Da' Ilie sigur este. Doar daca nu cumva era extradotat, ceea ce nu cred.
Emil

Anonim spunea...

:) Ilie Sarbu a zis: da' trage-odata-n p...atrula mea?!
scuze.
taiem faza cu deficitul de ou (raman, probabil, alte deficite) si pastram restul de fraze. intelescul nu se altereaza.

Anonim spunea...

asta cu "tot inainte" imi aminteste de Bucovina...in unele locuri lipsesc indicatoare...si mai intreb un om "spre Sucevita(de exemplu) e bine pe drumul asta?" la care mi se raspundea "da, tot inainte" si asa mi s-a raspuns ori de cate ori intrebam...si uneori mai spuneam si eu "spre Putna(de exemplu) tot inainte, nu?" la care mi se raspundea " da da tot inainte e bine"...desi se dovedea ca nu era bine chiar "tot inainte"

Anonim spunea...

cand ma insel, ma insel cu brio (Marga cum laudae)
vaz ca idiotii nostri portocalii, vor sa se faca rosii:
http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-9571599-guvernul-aprobat-memorandum-privind-cosului-solidaritate-pentru-pensionari.htm
insista sa fie popincuristi de pensionar. adevaru-i ca si pensionaru-i singurul votant sigur pe Romania asta - de-asta le si sufla-n cosul zilnic.

Lilick Auftakt spunea...

Nu s-a impacat, mai. M-am intalnit eu ieri cu el. Special, sa vedem ce zice. Vezi cum manipuleaza portocaliii? A zis ca si-a facut o parere despre Basescu din 2004 si pe aia nu si-o mai schimba, ca e conservator de felul lui. Ca nu l-ar angaja nici comandant pe yacht-ul lui. Si alte alea de genul asta...

niku_elektriku spunea...

@sareinochi

emil "te'a pus la pun't" in privintza oolelor din famiglia sirbu, indiferent de ramura (da' care emil? n'o fi, doamne iarta'ma, maretzu THOR?!).

oare or sa fie si la ieconomat oo?

iar "cazutu' la pace" 'ntre diktator si sondor imi pare mult prea evident ca s'o mai contrazic pa lilick...

atita ca crin cre' c'a devenit stacojiu vazind aseara (daca prinde dă pă insulele alea "virgine" un' s'o afla) pă realitatea "cintarea striblea-ieana a felceriei sale oprescu" cu ocazia inaugurarii primelor miliarde de watzi datzi ofranda de ars gazu' dajaba pe stadionu' cu utilitate discutabila "lia natzional magnoliu arena".

deja felceru si'o luat a-vint si are citeva ture de stadion (si de pasagi basarabi - vezi de ce o tzinut mortzis diktatoru sa se faca?) avans, asa ca crin (scuzatzi repetarea!) tre' sa'si caute servitch!

niku_elektriku spunea...

@ emil (care emil? thor?)

merci pentru "lamurirea" aspectelor "care ne doare", de "moi" ce sint!

niku_elektriku spunea...

@sareinochi

nu se altereaza da' se "tae"!

taete!

niku_elektriku spunea...

@cypy

bine ca nu erai in harcov!

niku_elektriku spunea...

@sareinochi

sint atit de tolomaci incit or sa distruga tot, pin' or s'ajunga la vorba aia "i'am chinuit dejaba" arhifolosita de doo'j de ani de totzi mamaharii rotatzi pe la palate, crezind ca aia d'au ajuns sa'i urasca (la sugestia canalelor ca "astia" le'au redus penziile, chiar daca ele le'or fi crescut) or sa'i mai voteze.

isi merita soarta!

niku_elektriku spunea...

@lilick

tzi'ai tras si tu sonda'n curte?

Trimiteți un comentariu