luni, 18 iulie 2011

trenule, masină mică, 
nu'l mai duci pă ionică?

se lucreaza "cu doxa", pentru a le justifica doru' d'alde iliescu si compania (ca pa ceashka l'o tras corentu', saracu, p'in gaurile da la balton) diversilor cetepei cu a lor "disolutzie a autoritatzii in stat", in timp ce sefu' celui mai regim autoritar din cea mai  tzara  proasta merge la "cireshica" ca sa se ascunza de ambasadorii statelor vecine si pretine care vor sa'i caza'n bretze, daca l'ar prinde, dupa ce reclama in gurile mari ca shpaga'i mai frate cu rumunu de la o vreme', cel putzin in perceptzia lor irelevanta ce necesita oaresce dovezi, cerute, de altfel, de bine crescutu' nost'u ministru d'essterne,  in pauza dintre jacuzzaielile doctrinare crestin demolate.

si tocmai pe platforma asa zis "portocalie" HOTNEWS apar imaginile apocaliptice cu trenuri pline cu focoase (aiurea! la romuni numa' oltencele's focose, si probabil ca la ele se uitau jandarii aia la televizor, in loc sa pazeasca trinu') atomic de disparute in plin cimp cu bogata flora si fauna da tzîgani, cu docomente d'o inestimabila importantza teoretica si practica, la fel de atomic disparute fara urma pa mina hungurilor car'au tot condus "organele" comisiei pentru controlul activitatilor nucleare, ca plutoniu' pentru freo doo-trei grenade atomice cu raza mult prea scurta d'actziune s'o vindut la turci ascuns printre covoare piersiene de cisnadie si rulmentzi de raba de brasov.

probabel c'oficina kaghebizda lucreza la foc continuu, vrind sa le mute gindu' americoilor de la deveselia romuneasca, unde rachetele lor adevarate risca s'ajunga in topitoriile lumii 'nainte sa fie macar descarcate de icra essploziva.

ajungem lesne la concluzia ca satu'i fara ciini, mai ales cind dam de elucubratziile proferate de tot mai penibilizatu' lazaroa, care naste cu cadentza de kalashnikov tot felu' de sharade si cimilituri, ce te fac sa te'ntrebi daca nu i'a luat dumnezeu' ateului iliescu mintzile.

daca asta'i "strategu" in sarcina caruia ne puneam noi sperantzele de halbacazapadisti  minune, apai, io's in stare "in genuntzi sa ma'ntorc la tine, iliescule", ca barimi tu ne chinuiai frumoooos!

*********************************

repet si iar repet: daca asta'i "imaginea"  p'o platforma "portocalie" nu'ndraznesc sa'mi imaginez ce'i pe "canale" (pe care le'am scris de data asta cu ghilimele!)!

2 comentarii:

Anonim spunea...

eu cred asa:
ca unu: nu s-a nascut inca trenul care sa-l duca pe Ionica (dar poate se pregateste vre-un afet de tun pe undeva sa devina celebru)
ca doi: actele alea atomice erau despre experientele cu fasole boabe de la cazanul reactorului II Cernavoda - maximum de reactie de fasaiala (pardon fisiune) pe care o stim noi produce la bugetul care este.
ca trei: macar mai citeste lumea o poveste pana cand se ridica sfioasa noapte artiunii de pe mintile lor sa sa vaza monstrii (sau cam asa ceva)

niku_elektriku spunea...

@sareinochi

si iata'ma's confirmat, pina soseste comanda afetului pentru taika ilici, de pressa moskovita, cel putzin in privintza atentatului la deveselia romuneasca!

Trimiteți un comentariu