joi, 15 noiembrie 2012

injeru' a strigat:
ai hev ă driiim!

între scurte reprize de folbal la vax, cu capete'n gură și pălmuri după cap, sublimate'n escoriatzii cu tzap la protzap, în care iacă'ta c'au fo' angrenate multitudine d'elemente și elementzi, care de care mai concrete şi mai abjecte/abjectzi, m'am trezit şi io, ca proasta'n spa-tulă nazuind la organu' copulator masculin cu nume de pulă, visînd, cu ochii larg închiși, la realitatea care se'ncăpățzînează/descăpățzînează să nu mai fie nici ea virtuală, la fel ca f'un stelar gijiiii becalllu, ăla extrem de concretu', viitor demnitar, ce livreaza abundent căcăreaze cu cornetu'


berbacalu' călărind un partid
care nu se mai vede
nici macar în poza asta 

că teatru' radiophonic pentru copii, proști, continuă, plenar, catatonic, s'aștearnă, temeinic, frigu' din oase, livrîndu'ne noo, la șchimb, orduroase piroști, șpartachiada popoarelor uselist-arediste ating noi culmi DA-DA-iste, chiar fără dan diaconescu dirrrekt, cu stindardu' patriii înfipt. adînc, în rect, plutind, deasupra'ne, ca heruvimii, "în enteres natzional", să'l facă, din ou, pă ponta prim ministru esentzial-genial-genital, pentru încă, pe putzin, înc'un cincinal.

injeru' exterminator-xcremator a strigat nervosului ăluia boxit-extravertit, că degeaba se chinuiește, să'ncaltze, săracu', pantofii cu scîrtz fuhrerieni, mai bine'ar 'mbrăca un blug prespălat, ca magistru' cristoa pe cînd era mult mai lat, pentru că poci pentru ca să zic că n'o s'ajungă, evăr, la palat, la trii coceni, acolo'n deal, unde cucuveaua lu' ilici și'a luat conced medical.

te uita cum ninge'n decemvre...

coabitarea'i înscrisă'n codu' și piscodu' genetic, oricît s'ar da, unu' și altu', athletik, încă după vremea celei d'a doua suspendări, dup'atunci cînd pontosu' prim ministru se'mpiedica pe scări sinistru, căruia, oricît de mare plagiator, i'am subestima, crunt, bruma de înzestrare neuronală, p'un picior, am scoate'o, obligat, dincolo d'orice scală, departe de genunchiu' broastii cu mașina la scară.

ce dacă greșeala greșiților tot greșeala lui e? mai e nici o lună amere? pot sa'și pue altzii, linistitzi, pohta'n cui, că diktatoru' e, deja, cu ochiu'i shui, primus inter pares, ales pina cules or halez bulez, pe ce'am mai interes, motiv să'i fie pontosului, pe veci recunoscător, 7,4 milioane's usor de tras pe cosor,ceea ce și d-voastra, stimatzi unici și singulari cetitori, vetzi constata, vrînd nevrînd, pe viitor. 

băgatzi de zamă, nimic nu'i ce pare a fi

ps:

pentru că magiștrii se recuză, rînd pe rînd, de la conditzia d'aspirantzi la nobelu' lu' căldărescu, și nici pe el nu'l lasă să'l ee, am hotărît, la betzie, sa'mi depun io catindatura, ce mai tura-vura, că  nu'i hom să nu fi scris, mama nievoii, o poezie, deci, iacă'tă, iar am băut, de data asta "vîrtos", apă  după 'mpăratu' hyperspatzial avepe, care, stimabilu', mă umple dă spume c'a 'nceput să'și antologheze posturile feisbucsiste, carevasazică că  io nu le am.

pps:

o traducere succintă, și fără atîta tzuică'n nas, a celor aberate mai sus, sună cam așa: 

pontosu' "a greșit" cu intetzie, în toate procedurile de demitere a diktatorelui kiomb, încercînd s'astîmpere setea de sînje a aliatzilor, cu antene, vremelnici, pentru a putea, "în interes natzional", să'si reiee, liniștit, postu', după alegeri, cu altzi aliatzi "agreatzi".

am zis, n'am dat  cu paru'! 








ppps:

diktachioru' "se sacrifică" și pentru "ăștia", dovadă de bună credintză în vederea viitoarii coabitări:

Băsescu nu-l lasă pe Ponta la Bruxelles. Premierul îi cere să utilizeze dreptul de veto dacă România pierde bani în viitorul buget UE


Premierul Victor Ponta s-a resemnat cu o neaşteptată lejeritate în faţa deciziei preşedintelui Traian Băsescu de a merge personal la reuniunea Consiliului European la care se decide controversatul buget UE pentru 2014-2020. România are mari şanse ca, urmare a gradului de absorbţie foarte slab, să primească bani mai puţini decât în exerciţiul bugetar 2007-2013. În consecinţă, Ponta îl lasă pe Băsescu să rezolve o situaţie imposibilă şi, eventual, să fie blamat pentru eşecul României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu