duminică, 18 noiembrie 2012

heraldica hieratico-bohematică
a noului cavaler
al triștii figuri

margaretooo,
spune drept,
cine i'a mușcat de pept?

primim la redactzie dezvăluiri înmărmuritoare despre proaspăt acoperitu' (in sensu' ca nu'l mai vede nime' la fatza) mihai razvan ungureanu, șperantza de renume judetzean fălcos (catindeaza în judetzu' lu' falcă, adică),  heraldician, fost halebardier doi-trei pina cu putzin timp 'nainte de a 'mbraca cameșa roz bombon a mortzii subite de prim ministru.tocma' bine sa ne pregătim pentru 'mpărățzia d'o mie de procente a noului fsn cu care ne amenintză mareșahlu':


Vom avea cea mai semnificativa majoritate pe care vreodata o forta politica a avut-o in Parlamentul Romaniei. Va fi mai mare decat a avut FSN in 1990, o sa vedeti.


un viitor diktator copleșit d'o singură grije (dovadă că nu numa' mru poa' să capete, tura - vura, cearcăne d'expresie), cum să nu se certe el cu pretinu' dragnea (si ponta, ma rog!), după ce'o să termine treaba.

treaba mare.

ce'o să facă?

o să se sacrifice, asta o să facă:


"Ma gandesc cu ingrijorare la momentul firesc in care, terminandu-ne treaba impreuna pentru Romania, reusind in acest proiect, in 2016, nu stiu cand, va veni momentul sa ne vedem fiecare de treaba noastra, PNL, PSD si sa reincepem o lupta, o competitie politica absolut normala. Cum o sa ma cert eu cu prietenul meu Victor Ponta? Cum o sa ma cert eu cu Liviu Dragnea, cu care acum impartim colegii la Teleorman? Nu cred ca o sa mai pot si cred ca am o singura solutie si anume sa devin la un moment dat presedintele Romaniei, care nu se baga in lupta dintre partide"

ăsta e cusuru' nostru: totzi diktatorii noștri au vrut, vor și vor vrea să se sacrifice pentru prăpădițzii de noi 

4 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Pe Cenusareasa ARD au alungat-o prin Arad cu niste mugete care-i faceau sa fuga de frica si pe lupi. Asculta aici:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JpkbDygflZA

In ceea ce-l priveste pe Crin... sa nu moara de ingrijorare pana in 2016.

Anonim spunea...

vai, lilick, si mie mi se face frica.

niku_elektriku spunea...

@lilick,

exponentziala "contramanifestatzie", ceea ce ma face sa ma mai gindesc daca falca merita titlu' de cel mai iubit (de catre bliiin axinte) dintre pamintiii din giudetzu' lui de granitza.

despre mareșahl, cit si despre mru, numai de bine (adio si n'am cuvinte)!

niku_elektriku spunea...

@ hronic,

nu va fie frica, pica (pe) liga lu' mitica (la brutarie)!

Trimiteți un comentariu