luni, 21 septembrie 2009

foaia verde d'acasa, de la dictatoru', sa traiasca !

am devenit, ca orice persoana respectabila de virsta mea, un nostalgic al "timpurilor noi" alea care d'abia fac acusica doo'j de ani de cind, cica, ne'au parasit.

al timpurilor da' si al personajelor de p'atunci.

caaaci, cine'si mai aducea aminte de gheorghe vermorel, pardon, wermaht, iihhh, verman ?

io uitasem completamente de existentza lui, pina acu' vreo saptamina, cind il zarisem, pasind tinereste pe strada popa tatu, coltz cu nuferilor, imbracat intr'o impecabila uniforma blug.

pentru cei care au deschis mai tirziu aparatele de radio, si televizoarele, le aduc la cunostintza ca verman era unu' din pionii propagandei de partid in agricultura socialista, prin intermadiul emisiilor de la tvr antedecemvrist. si de la el aflau, uitindu'se la telejurnal, soldatzii, elevii, studentzii, profesorii, cind au sfirsit de recoltat strugurii, cartofii, porumbu', patlagelele, patriei.  chiar daca mai erau jumatate de cules... pentru ca tzaranu' nu prea era pe cimp ! tzaranu era mai mult in capu' locului pindind pin' se cara avtobuzele cu  amarastenii de la oras. ca sa poa' sa fure in liniste.

asa ca n'ai cum sa nu fii nostalgic, mai ales cind il si auzi ridicindu'i mingiutze la fileu prezidentului nostru; ce se pare ca s'a 'ndragostit de cladirea din strada nuferilor, aceasta asigurindu'i doua prezentze lungi de cite o ora la rra in ultima saptamina.

si la o emisiune de maaare interes: "iarba verde de acasa" difuzata la...

o ora din prime time pentru mulsu' vacii...

pe linga evocari ale carierii de marinel, ce fi'vor tocate in urmatoarele zile pe canale: anvers, incendii, numirea pe crucisatoru' flotii cu doar doi ani vechime, domnu' piratu' a reiterat o chestie ce pare sa fie una din liniile de fortza ale campaniei sale.

mindria de a fi roman !

si nemernicia celor ce denigreaza tzara, popo'u', institutziilii...

nu stiu daca isi alege singur temele de campanie sau ii sint impuse de consultantzii politici, da' cre' ca aceasta tema e tot asa de utila pe cit de adevarata e alegatzia precum ca populatzia n'ar mai fi interesata de tema coruptziei. ca  tot se straduie, cu obstinatzie, unii analisti s'o impuna de citziva ani.

imi si imaginez grimasele, locutziunile, localizarile, trimiterile, adnotarile, convivialitatzile condescendente, ale lu' mircia badia cind  o sa ia la shtanga interviu' prezidentului...

ca doar el, badia, mircia badia, a fost unu' din cei vizatzi c'ar denigra tzarisoara.

si daca dom' dictatoru' vrea el sa se identifice cu actualu' statu' palma barba cotu' asta ticalositu, atunci se prea poa' s'o cam ia in bo'. lasind astfel cale libera fantzilor d'obor crinu'+felceru'=love, multe love/

-----------------------------

-----------------------------------------


circulara ff urgenta !!!!

aducem la cunostintza organelor responsabile, antena3 & realitateatv, intentziile criminale ale ipochimenului basesc !

tendintza dictatoriala e cit se poate de evidenta.

calcind in picioare orice respect pentru constitutzie, dictatoru' "in nuce" vrea sa mai stea inca cel putzin doo mandate la cotroceni (in traducere: treicoceni).

RUSHINE !

3 comentarii:

Riddick spunea...

Verman ăsta este o fosilă vie, nu mai trebuie să aibă vreo funcţie de conducere pe la RR.

Cică Radio România ar putea intra în faliment:

http://www.inpolitics.ro/articole/46707/Crah-financiar-Radioul-si-ar-putea-sista-emisia-pentru-prima-data-in-istorie.html

niku_elektriku spunea...

se inscrie in seria haosului programat pentru noiembrie, ultimu' bal !

teoctist spunea...

Mda, eu ii vad destul de des pe Vermani. Si pe senior si pe junior. Senioru e la pensie, presteaza doar ca si colaborator al SRR

Trimiteți un comentariu