joi, 11 martie 2010

folbal cu nasturi


rapidismu' din mine urla:
miaaau !
mi'au casapit aspiratziile !
si expiratziile...
caposu' de copos iar a facut o nefacuta, dovedindu'se pentru a nus' cita oara, un asecerist prost, de te si'ntrebi cum dracu de l'au lasat "baetzii" sa acumuleze, primitiv, atita capital.
vaz ca despre procesele alea ale lui nu se mai aude ni'ca, desi (sau poate tocmai pentru ca) s'a facut vorovire despre ele pina si'ntr'un raport evropean.
incet, da' sigur, coropisnitza de copos ingroapa definitiv ultimu' simbol "simpatic" din folbalu' romanesc, si tare mi'e frica (nu, nu sa dorm singurica) sa nu fie un cintec de lebada premeditat in directzia asta.
sa poa' sa plece el trintind usa din postura de persecutat politic de catre mitica, si ai lui, priapicii neamului, gasindu'si si alibi in fatza suporterilor fraieritzi.
ce sa'i faci ?

sa te duci sa'i minjesti cu scirnavii vitrinele patiseriilor, ale hotelurilor, ale sediilor de partid ?
chiar, o mai fi "membru" la felics ?

4 comentarii:

George spunea...

Dom.Niku,cu riscul ca lumea o sa zica ca-s zurliu:cum e posibil ca o casa de pariuri sa fie sponsorul principal al ligii miticiste! Si la rapid,steaua si la noi sub Tampa...Adeca e ca la..loto,dom.Niku(i-am spus si nevesti-mii sa nu mai arunce banii 'geaba la 6/49):ultima casa din Bucale se inchide duminica la 13,iar calculatorul (adica ''baietii'')aleg varianta- la ora 17-CARE NU S-A JUCAT ! Asa si necajitii ce-s inchipuie ca poa'sa faca ub banut la pariuri...2 exemple:steaua-ceahlau si dinamo- tot cu pinalti...MAFIOTII ASTIA CHIAR NE IAU DE PROSTI? 95% DIN REZULTATELE TZURCII LU'MITICA SUNT TRUCATE si eu zic ca si maseurii echipelor isi iau cashcavalu,sfidandu-ne pe noi, microbishtii,ce credem ca se joaca pe bune...! HUO! JOS MAFIA PARIURILOR !

roscadaniel spunea...

3-0 masa verde... PAC-PAC! :)
Cocos nu e mai presus de lege. Imi face deosebita placere sa vad ca si-a luat teapa tocmai taparu' de Copos!

niku_elektriku spunea...

@ george
gashcaloii sint irecuperabili, draghe, vezi si decizia de a nu'i sanctziona pe stelisti pentru refuzul convocarii in cazu' stancu (parca).
iar mafia pariurilor parca era cercetata la dna, nu ?
e greu, neica !

niku_elektriku spunea...

@ roscadaniel
hooo, bre, stelistilor, ca ne'atzi covirsit cu totu' !
cu berbecalu' vost cu tot !
asta nu ca copos (cacofonicu) ar fi (mult) mai bun !

Trimiteți un comentariu